Hoe te gebruiken Hand Warmers

Hoe te gebruiken Hand Warmers


Hand warmers zijn disposable pakketten die binnen handschoenen tijdens de koude temperaturen worden geplaatst om je handen te verwarmen. Hand warmers uren duren in een tijd en bieden een tweeledig doel door middel van een methode om andere gebieden te verwarmen, zoals je voeten. Hand warmers worden gebruikt door outdoor werknemers en sportliefhebbers, zoals skiƫrs om de temperatuur en de bewegingen van de handen bij slecht weer te verhogen. Verwarming van uw ledematen door middel van warmers is een belangrijke veiligheidsmaatregel gebruikt om bevriezing en schade te voorkomen. Warmers specifiek zijn voeten, tenen en lichaamsdelen zijn ook beschikbaar.

instructies

1 Kijk voor de hand warmers die gegarandeerd voor het laatst voor de hoeveelheid tijd die je van plan bent om in slecht of koud weer. Breng extra de hand warmers als een veiligheidsmaatregel, vooral als je weer genieten van land sporten die zijn off-trail en zonder toezicht.

2 Open het pakket dat je hand warmers zijn. Laat de lucht om je hand warmers aan te raken. Dit activeert de ijzeroxide-verbinding opgenomen in de met de hand warmers, die de warmte afgeeft.

3 Verwijder de tape op de klevende kant van je hand warmers. Plak een hand warmer op de palm van elke hand. Druk op de kant warmers naar beneden op je handpalm te minimaliseren glijden en beweging.

4 Trek je handschoenen over de hand warmers. Je handschoenen zal helpen houden hand warmers op zijn plaats. Vervang uw hand warmers op basis van de aanbevolen hoeveelheid tijd, doorgaans te vinden in de aanwijzingen op de handwarmer pakket.