Hoe te gebruiken Glutathion

Glutathion is een voedingssupplement dat werkt als een antioxidant die fabrikanten conclusie kan worden gebruikt om onvruchtbaarheid, staar en kanker, terwijl het lichaam beschermen tegen verschillende ziekten, ook. Er zijn ook concludeert dat glutathion kan worden gebruikt in hoge doseringen huidskleur lichter. Geen van deze claims zijn geƫvalueerd door de FDA, dus zorg ervoor dat dit supplement te gebruiken op eigen risico.

instructies

1 Praat met uw arts voordat u begint met glutathion nemen. Uw arts zal u adviseren over hoe het supplement goed te nemen, of het zal samenwerken met andere medicijnen die u momenteel te nemen en ga zo maar door. Gebruik glutathion precies zoals voorgeschreven of gericht.

2 Gebruik glutathion precies zoals voorgeschreven of gericht. Een exacte aanbevolen dosering voor deze aanvulling is niet vastgesteld, maar dagelijkse dosering varieert 50-600 mg. Exacte dosering zal variƫren op basis van doktersadvies en wat het wordt gebruikt door het individu.

3 Store uit de buurt van vochtige plaatsen zoals de badkamer, gootsteen of koelkast. Houd er ook dit supplement opgeborgen van direct licht en warmte.

Hints

  • Raadpleeg uw arts voordat u glutathion als u zwanger bent of borstvoeding geeft. Stoppen met het gebruik en neem contact op met uw arts als u een van deze bijwerkingen ervaart: beklemming op de borst of keel, netelroos, ademhalingsproblemen, en jeukende of gezwollen huid.