Hoe te gebruiken Fosamax om artritis te behandelen

Hoe te gebruiken Fosamax om artritis te behandelen


Fosamax geen artritis geneesmiddel per se. In plaats daarvan wordt het gebruikt om vertragen botverlies geassocieerd met osteoporose. Omdat artritis resulteert vaak in aanzienlijke botverlies tijd, Fosamax wordt soms voorgeschreven dat minimaliseren. Fosamax is een krachtig geneesmiddel met een groot aantal bijwerkingen. Als uw artritis symptomen veroorzaken botverlies optreedt, kan het tijd om dit verlies te behandelen door het gebruik van Fosamax zijn. Lees verder om te leren hoe Fosamax gebruiken voor de behandeling van artritis.

instructies

1 Hier krijg je een recept voor Fosamax van uw arts.

2 Neem Fosamax in de ochtend, nadat u hebben gekregen uit bed, maar voordat je ontbijten.

3 Slik de Fosamax pil in één teug leeg. breken of kauwen Fosamax nooit.

4 Drink een volledige 8 oz. glas water met uw Fosamax pil.

5 te onthouden van het eten van alles voor ten minste 30 minuten na het innemen van uw Fosamax. Eten kan voorkomen dat uw lichaam minder goed opvangen van de Fosamax.

6 Verblijf in een rechtopstaande positie gedurende minstens 30 minuten na het innemen van uw Fosamax. Liggen zal maagzuur te kruipen in uw slokdarm, waardoor irritatie en beschadiging.

7 Neem je andere medicijnen en vitaminen op zijn minst een half uur na het innemen van uw Fosamax. Als je ze eerder, konden ze interfereren met de absorptie van het Fosamax in uw systeem.

Hints

  • Je moet Fosamax niet nemen om de behandeling van uw artritis gerelateerd botverlies als u een maagzweer of ernstige zure reflux ziekte. Fosamax kon deze voorwaarden verergeren.
  • Als je een lichte vorm van zure reflux, moet u tal van maagzuurremmers bij de hand te houden bij het nemen van Fosamax. U vindt deze nodig als de Fosamax irriteert de aandoening.
  • Probeer te slapen met je hoofd licht verhoogd, zelfs als u uw Fosamax te nemen in de ochtend. Hiermee wordt voorkomen dat elk zuur sijpelen tot in je keel tijdens de nacht. Maar dit is onwaarschijnlijk als je Fosamax juist innemen, kan het nog steeds gebeuren, dus wees proactief te zijn in het nemen van alle voorzorgsmaatregelen tegen.
  • Fosamax kan ernstige schade aan uw slokdarm veroorzaakt door een verhoging van maagzuur. Dit zuur kan kruipen je keel, waardoor zweren of pijnlijke irritatie.
  • Nooit verdubbelen Fosamax doses, zelfs als je er een mist. Dit kan leiden tot ernstige bijwerkingen optreden. Als u een dosis vergeet, vergeet het over en hervat uw normale doseringsschema de volgende dag.
  • Gebruik geen Fosamax 's nachts. Het nemen van het voor het slapengaan zal alleen maar toenemen de kans op schade aan uw maag of de slokdarm wordt gedaan tijdens de nacht.