Hoe te gebruiken essentiële oliën om het lichaam Energize

Hoe te gebruiken essentiële oliën om het lichaam Energize


Etherische olie geuren worden gewonnen uit bloemen, grassen, zaden, bladeren, wortels, schors, vruchten, mossen en harsen van planten en bomen. Bepaalde essentiële oliën hebben anti-inflammatoire eigenschappen, sommige antifungale, antivirale, slijmoplossende en bactericide.

De meest volatiele essentiële oliën verdampen snel en staan ​​bekend als topnoten. Deze geuren hebben de neiging om een ​​verheffende en verkwikkende invloed te hebben. Essentiële oliën met een lagere volatiliteit verdampen langzaam en staan ​​bekend als basnoten. Deze oliën hebben de neiging om een ​​kalmerende en kalmerende invloed te hebben.

Medium range volatiliteit oliën kunnen stimuleren en reguleren van de belangrijkste systemen van het lichaam. Etherische oliën helpen de balans van emoties door reukzin. Carolyn L. Mein, DC, auteur van "Het loslaten van emotionele patronen met essentiële oliën," zegt fysieke omstandigheden en emotionele patronen hebben een trillingsfrequentie. Verder, ruiken toegang tot de hersenen waar emotionele trauma wordt vrijgegeven.

instructies

1 Begin de dag met een verkwikkende mix van rozemarijn en basilicum. Plaats een diffuser met de essentiële oliën en sluit deze aan op een automatische timer.

Energize het lichaam in de ochtend douche met een loofah scrub, waarin een mengsel van tijm, bonenkruid en tea tree essentiële oliën.

Volg de douche met een vocht vergrendeling mix body olie van uw favoriete geuren.

2 Plaats een tissue bevochtigd met een daling van tijm essentiële olie op het dashboard van uw auto naar alertheid en uw zintuigen te stimuleren tijdens het rijden.

Draag een flesje van pepermuntolie om te helpen houden u alert en je adem fris de hele dag door het plaatsen van een daling van de olie op je tong.

Krijg een extra impuls voor een belangrijke vergadering door het plaatsen van een druppel rozenolie op je tong.

Plaats een tissue bevochtigd met salie essentiële olie op het dashboard van de auto om u te helpen emotioneel tot rust komen aan het eind van de dag.

3 Voeg een paar druppels van kamille, neroli en marjolein in de avond bad.

Voor een warming bad, gebruik zwarte peper, mirre, sandelhout, Peru balsem en gember.

Voor die dagen dat alles pijn doet, neem een ​​hete stomende bad met eucalyptus, geranium, salie en jeneverbes.