Hoe te gebruiken Dermovate

Dermovate is een alleen op recept verkrijgbare medicijnen gegeven aan patiënten met milde tot ernstige huidaandoeningen zoals eczeem en psoriasis. Volgens de de fabrikant, GlaxoSmithKline, het Britse enige medicatie behandelt huidontsteking met de hulpstof clobetasolpropionaat, een soort steroïde die zwelling en jeuk vermindert. Tijdens het gebruik van Dermovate is het belangrijk dat je de medicatie alleen gebruiken voor het beoogde doel. Lees verder om te leren hoe goed gebruiken.

instructies

Het toepassen van het Medication

1 Was uw handen. Ongewassen handen kan leiden tot verontreiniging van het geneesmiddel. Volgens de Centers for Disease Control and Prevention, de juiste manier om je handen te wassen is met zeep onder schoon stromend water gedurende 15 tot 20 seconden, gevolgd door het drogen van uw handen met een papieren handdoek of lucht droger.

2 Breng de Dermovate. Knijp een evenredige hoeveelheid crème of zalf op het getroffen gebied, wrijf de crème of zalf in de huid totdat het volledig is geabsorbeerd. De medicatie moet een of twee keer per dag gebruikt worden, totdat de conditie van de huid verbetert.

3 Re-wash handen. Zodra het getroffen gebied is behandeld, was uw handen opnieuw om de resterende crème of zalf te verwijderen.

Hints

  • Gebruik uw vingertoppen om de hoeveelheid crème te gebruiken peilen.
  • Dit medicijn is alleen voor uitwendig gebruik. Niet gebruiken op je lichaam voor langere tijd. Niet gebruiken voor de behandeling van acne of rosacea. Niet gebruiken voor koortsblaasjes of andere virale infecties te behandelen. Mogelijke bijwerkingen zijn onder meer: ​​striae, haargroei en dunner worden van de huid. Reinig je huid voor elk gebruik, zoals ongewassen huid kan veroorzaken infecties als gevolg van ziektekiemen Bel uw arts als uw huidconditie niet binnen twee tot vier weken niet verbetert.