Hoe te gebruiken Dental Schools for Service

Hoe te gebruiken Dental Schools for Service


Steeds een tandarts vereist zowel academische cursussen en hands-on training. Dental scholen moeten patiënten om studenten te helpen oefenen tandheelkundige ingrepen, het aanbieden aan de gemeenschap kwaliteit tandheelkundige diensten tegen een veel lagere kosten dan het kantoor van een tandarts. Als u overweegt het gebruik van een tandheelkundige school voor service, zal een instructeur het werk van de student te onderzoeken als hij werkt op je mond, ervoor te zorgen dat u de juiste zorg te ontvangen.

instructies

1 Zoek een geaccrediteerde tandheelkundige school in uw buurt. De American Dental Association biedt een overzicht van meer dan 50 tandheelkundige scholen in de VS op hun website, samen met links naar de websites van de scholen. Aangezien elke tand school heeft verschillende patiënt bekentenissen procedures, ga dan naar de website van die school om precies te leren hoe je een patiënt te worden.

2 Ga naar een eerste afspraak bij uw geselecteerde tandheelkundige school. Verwachten dat een gemiddelde van twee tot drie uur door te brengen op uw afspraak. De tandheelkundige student en zijn begeleider zal uw tanden en tandvlees te onderzoeken, nemen x-stralen als nodig is en verwijzen u de benodigde papieren in te vullen. Afhankelijk van het beleid van de school, zult u waarschijnlijk nodig hebt om een ​​identiteitsbewijs met foto en een bewijs te brengen van Medicaid of verzekering, als je die hebt. Uw eerste bezoek mag niet zijn voorzien van een reiniging of meer invasieve werk.

3 Bespreek uw behandeling en betaling van plan na uw eerste onderzoek. De tandheelkundige student en haar begeleider zal een verloop van de behandeling voor te stellen aan uw behoeften te voldoen. Als je eenmaal hebt besloten om de behandeling plan, kunt u worden doorverwezen naar een persoon die verantwoordelijk is voor de financiën. Dental scholen mogen niet accepteren alle verzekeringen opties, maar de school kan je helpen een financiering optie te vinden als je niet kunt veroorloven om de kosten te betalen.

4 Ga naar je tweede afspraak om tandheelkundige diensten te ontvangen. Verwachten dat deze afspraak om veel langer dan de typische tandarts afspraak te nemen. De toezichthouder zal regelmatig controleren het werk van de tandheelkundige student om de kwaliteit en veiligheid te waarborgen. Het kan zo lang als drie uur voor de voltooiing van een eenvoudige procedure, waaronder een reinigings- en bleken. Complexe behandelingen, zoals wortelkanaalbehandelingen en implantaat chirurgie, kan het langer duren.

Hints

  • Bij elke afspraak, informeer uw tandarts of student van elke medicijnen die u neemt of medische aandoeningen die je hebt. Drugs kan uw behandeling beïnvloeden.