Hoe te gebruiken Combat Sambo Technieken

Combat Sambo is een gespecialiseerde vorm van de Russische vechtsysteem dat is gemaakt voor de Russische speciale troepen en de politie. Vandaag de dag zijn gevecht sambo technieken die gebruikt worden in de hele wereld als een uiterst effectieve hand-to-hand combat vechtstijl. Van traditionele judo werpt aan stakingen en wapens hanteren, als volgt te werk te bestrijden sambo technieken te gebruiken.

instructies

1 Leer worpen en takedowns. Een van de fundamenten van de strijd sambo en sambo in het algemeen, is judo-stijl worpen en takedowns. Deze werpt en takedowns hefboomwerking uw kennis van sambo om een ​​tegenstander te verzwakken in een onderwerping positie vóór de tegenstander een kick kan gooien of slaan of trek een wapen.

2 Gebruik combat sambo stakingen. Combat Sambo stakingen beginnen op zeer dichtbij meegemaakt en worden het meest effectief gebruikt in combinatie met een takedown of worp. Praktijk technieken zoals de staking worp combinatie die de verschuiving van het gewicht van de tegenstander in het midden van een punch gebruikt om de aanval af te buigen en draai de tegenstander naar de grond.

3 Leer de ruimen en sluizen. Combat Sambo beschikt over een uitgebreid systeem van arm en been sloten, schouder sleutels en stikken houdt. Veel van deze sloten en heeft worden toegepast als de laatste stap van een worp of verwijdering en kunnen worden geïmproviseerd vanuit verschillende hoeken en posities. Om echt gebruik maken van combat Sambo technieken om de volle doeltreffendheid, de meester een paar van de belangrijkste grappling beweegt.

4 Omgaan met wapens. Misschien is een van de grootste verschillen tussen combat sambo en andere vormen van Sambo is dat combat Sambo leert je hoe je effectief om te gaan met wapens zoals geweren en messen. Leer de combat sambo mes verdediging techniek, die zich richt op het verkrijgen van controle van het mes en de hand van het lichaam van de aanvaller, zodat u het mes kan draaien op de aanvaller.