Hoe te gebruiken Circle & Kahle Haken

Hoe te gebruiken Circle & Kahle Haken


Cirkel en Kahle haken hebben een vorm die afwijkt van de conventionele J-haken. Hoewel de twee haak stijlen lijken, ze zijn enorm verschillend in de manier waarop ze haken vis. Circle haken haak vaak een vis in de hoek van de mond. Dit resulteert in een laag sterftecijfer onder vrijgegeven vis. Kahle haken hebben een bredere kloof tussen de ogen en haakpunt dan cirkel haken. Het grote verschil veroorzaakt Kahle haken aan de vis diepe haak, wat resulteert in een hoge sterftecijfer onder uitgezette vissen.

instructies

1 Bind een cirkel of Kahle haak om uw vislijn. Duw het uiteinde van de vislijn door het oog van de haak. Wikkel het einde over de lijn over zichzelf vijf tot zes keer. Schuif het uiteinde van de vislijn door de lus gevormd waar de lijn wraps voldoen aan het oog van de haak. Trek het uiteinde van de vislijn om de knoop aan de haak scherpen.

2 Haak een stukje aas op de vis haak.

3 Gegoten het aas in het water. Reel in de speling van de vislijn.

4 Haak een schot vis. Laat de vis bijten om het aas te nemen voor een paar seconden. Langzaam haspel in de lijn totdat de lijn trekt strak. Snel haspel in de lijn om de haak in de vis. Trek niet aan de stang aan de haak te stellen bij het vissen met een cirkel haak. Hierdoor kan de haak die diep in de vis.

5 Haal de haak uit de vis met een haak remover. Schuif het einde van de haak remover over de haaksteel. Draai de haak remover met de klok mee aan de haak uit de vis te verwijderen.

Hints

  • Controleer de lokale regeling van de visserij voor de visserij. Veel visserij vereisen het gebruik van cirkel haken in staat visgebieden.