Hoe te gebruiken Calcium Bentoniet Clay voor Healing

Eeuwenlang hebben vrouwen modder en klei gebruikt als onderdeel van hun schoonheid regime. De laatste jaren is gebleken dat sommige kleien zijn voor de gezondheid van een persoon; niet alleen door rechtstreeks toe te passen op de huid, maar door inname ook. Ook sommige onderzoek blijkt dat bij de behandeling van autisme. Hier zijn de details van hoe om calcium bentoniet klei gebruiken om je lichaam te genezen.

Hoe de Clay Helpt

Bijna alle aspecten van de natuur een magnetische lading voor hen. Zelfs water heeft wat bekend staat als een "zeer polaire" molecuul, dat is de reden waarom het zo goed als een reinigingsmiddel.
Hetzelfde geldt voor calcium bentoniet klei. Veel van de natuurlijke toxinen waar we in het leven, zoals zware metalen en bacteriën, zijn positief geladen. De natuurlijke levensstijl website naturalnews.com blijkt, calcium bentoniet klei heeft een zeer hoge negatieve lading aan. Als resultaat, als je het eet - ja, het eten - it'll al deze giftige stoffen te trekken uit uw systeem. Aangezien het menselijk lichaam de klei niet kan verwerken, is het niet schadelijk voor u te allen.

Volgens het boek "Leven Clay: Nature's Own Miracle Cure", moet je eten 2 ounces van de klei elke dag gedurende twee weken te helpen zuiveren van uw lichaam. Dan, na die eerste behandeling, op slechts 1 ounce is genoeg om uw systeem te handhaven.

Dan is er de externe middelen voor hoe calcium bentoniet klei te gebruiken voor genezing. Als u een klei bad twee keer per week te nemen, zal de klei veel van giftige stoffen in uw lichaam te trekken recht uit je poriën. Voer een mooi bad en voeg 2 kopjes van de klei in een poedervorm. De klei moet goed worden opgelost zonder klontjes. Gebruik je hand om het wervelen rond in het water. Daarna zitten en genieten in het water voor ongeveer 15 tot 20 minuten, en zorg ervoor dat zo veel van je lichaam onder water mogelijk.

Het behandelen van Autisme

De ziekte effecten kinderen en hun mentale en emotionele ontwikkeling, maar er is geen duidelijke oorzaak is nog niet gevonden. Echter, zoals vermeld op de site blog.regardingme.com, Dr. Miriam Jang, auteur van "Doorbraken in autisme," gelooft dat zware metalen, zoals lood, aluminium, kwik en cadmium zijn factoren die bijdragen. Door gebruik van calcium bentoniet klei in een bad, vonden ze dat ze in staat om de niveaus van deze metalen bij autistische patiënten lager was. Ze vond verbeteringen in hun fysieke gezondheid resulteerde na drie maanden, maar het valt nog te bezien of zij ook zal leiden tot verbeteringen in de geestelijke vermogens van de kinderen. Toch is het een behandeling de moeite waard.