Hoe te gebruiken benzalkoniumchloride

Benzalkoniumchloride wordt gebruikt als ontsmettingsmiddel op oppervlakken en mag niet ingenomen worden, maar het is aangetoond dat de bacteriën die koortslip en koorts blaren beïnvloeden. Er zijn verschillende concentraties van Benzalkoniumchloride verkocht in de apotheek. Lees altijd de aanwijzingen op uw product om de juiste hoeveelheid te gebruiken bepalen.

instructies

1 was het getroffen gebied voorzichtig met water en zeep. Zorg ervoor dat je make-up en vuil van de site te verwijderen.

2 Zie label uw Benzalkoniumchloride product voor het mengen van instructies als u nodig hebt om het te verdunnen voor gebruik.

3 Dompel een wattenstaafje in de Benzalkoniumchloride en is rechtstreeks van toepassing op de koortslip of een koortslip. Wrijf niet te hard om te voorkomen dat schade aan de huid.

4 Gooi het wattenstaafje en was uw handen.

5 Check de site voor het tekenen van opluchting. Toepassen maximaal twee doses voor een totaal van drie behandelingen per dag. (Zie Waarschuwingen)

Hints

  • Wacht minstens een uur voor je tanden poetsen of het drinken na het aanbrengen van benzalkoniumchloride. Niet gebruiken voor meer dan drie dagen. Neem contact op met uw arts als u nieuwe symptomen of tekenen van een allergische reactie (zie bronnen) te ontwikkelen.