Hoe te gebruiken Aloë Vera voor detoxificatie

Hoe te gebruiken Aloë Vera voor detoxificatie


Aloë vera is al lang aangekondigd om zijn helende eigenschappen van buitenaf, maar je mag niet van bewust dat aloë vera ook je lichaam kan genezen van binnenuit. Aloë vera heeft vele ingrediënten die gifstoffen te neutraliseren, het reinigen van de dikke darm, stimuleren de celregeneratie, ondersteuning van uw immuunsysteem en het energieniveau stimuleren.

instructies

1 Raadpleeg uw arts voordat u begint met een ontgifting regime. Je moet in goede gezondheid.

2 Aankoop aloe vera ontgifting producten online of bij een lokale health food winkel. Aloe producten zijn overal verkrijgbaar en in het algemeen betaalbaar.

3 Begin uw detoxificatie met een kleine dosis van aloë vera sap. Verschillende niveaus van concentratie hebben verschillende aanbevolen doseringen, maar begint langzaam zal u toelaten om te bepalen of u kwetsbaar voor eventuele bijwerkingen zonder het gevoel de volle laag van deze bijwerkingen zijn. De aanbevolen startdosering voor de meeste sappen is 25 ml. of twee keer per dag.

4 Verwacht frequente reizen naar de badkamer. De dikke darm is een van de belangrijkste verzamelaars van gifstoffen in het lichaam, en aloë heeft een laxerend effect dat de toxine opbouw los en spoelt het al uw systeem.

5 Herhaal aloe vera ontgifting regelmatig om uw immuunsysteem sterk je lichaam vrij van giftige stoffen te houden en. Aloë vera is over het algemeen veilig om te gebruiken wanneer je de behoefte om te ontgiften voelen.

Hints

  • Kies hele blad aloë vera producten om het maximale voordeel van de aloë voedingsstoffen binnen te krijgen. Deze producten maken gebruik van de gehele plant in plaats van alleen de heldere sap.
  • Sommige aloë vera producten hebben slechts een klein percentage van de aloë in hen. Kijk voor een product dat zegt het heeft ten minste 90 procent aloë vera.
  • Als u wilt uw dosering van aloë vera sap te verhogen, nemen ze vaker per dag in plaats van het verhogen van het bedrag van elke dosis.
  • Meng aloe vera sap met water of vruchtensap om het beter te proeven. Cranberry sap is een populaire keuze voor het mengen.
  • Neem aloe vera latex capsules als je niet kunt maag de aloë vera sap.
  • Aloë vera heeft een aantal bijwerkingen bij orale inname. Voor ontgiften, aloë vera moet worden genomen voor slechts een korte tijd.
  • Probeer niet om detox als je zwanger bent of borstvoeding geeft.