Hoe te gebruiken A Lacrosse Scorebook

Hoe te gebruiken A Lacrosse Scorebook


Lacrosse is een competitieve en spannende sport die is meestal vrij hoog scoren. Terwijl degenen die kijken naar een wedstrijd op de tribune kan de opvallende spelers te bepalen, kunnen zij een harde tijd bepalen wie heeft de meeste doelpunten of assists en hoeveel slaat de doelverdediger heeft gemaakt te hebben. De manager van het lacrosse team zal score in een lacrosse scorebook die hem in staat stelt om een ​​overzicht van alles wat er gebeurt in het spel te houden te houden.

instructies

1 Noteer de namen van elke speler in de startende line-up. Er is een lijn voor de voor- en achternaam van de speler, zijn rugnummer en zijn positie. Als er een alternatief in de line-up komt, is er een plek om te schrijven van de tijd van het spel dat hij zijn eerste verschijning maakte.

2 Blijf op de hoogte van alle scoren toneelstukken. Er is een plek in de scorebook te schrijven van de tijd van het doel, de speler die scoorde en de speler die de bal op die leidde tot de score maakte. Dat heet de assist. Blijf op de hoogte van alle scoren spelen in de volgorde waarin zij zich hebben voorgedaan. Hierdoor kan de teammanager of een officiële scorer om een ​​lopend score van het spel te houden.

3 Neem elke speler individueel statistieken in het spel. Zoals doelpunten worden gescoord, er is een plek naast de spelers naam aan het aantal doelpunten een speler scoort in het spel en het aantal assists ook op te nemen. Aan het einde van het spel, het totaal aantal punten in de categorie doelgemiddelden en categorie helpen om zijn productie te bepalen tijdens het spel.

4 Neem elke sanctie, zoals gevraagd door de scheidsrechter. Elke keer als de scheidsrechter roept een sanctie op een speler, zal hij stoppen met spelen en bekend wie de straf was en wat de overtreding was. Als speler A werd opgeroepen tot onderlinge toetsing aan de 10-minuten, zou je dat opschrijven in uw scorebook.

5 Mark neer alle redt door de keeper als ze zich voordoen. Er is een categorie naast de naam van de goalie voor redt. Maak een teken voor elke redden die is gemaakt en vervolgens totaal deze merken aan het eind van het spel.