Hoe te Flag Race

Hoe te Flag Race


Een vlag ras, ook bekend als een gymkhana of o-mok-see, is een hippisch evenement waarbij ruiters strijden tegen een van beide om te zien wie een vlag kan van het ene vat naar het andere in de snelste tijd. De game maakt gebruik van een specifieke opstelling, dat maakt het veel moeilijker dan het klinkt voor zowel de ruiter en het paard. De korte tijd die nodig is om te winnen maakt seconden ongelooflijk waardevol.

instructies

Opstelling

1 Stel een 55-liter gesloten metalen vat 18 voet vanaf de startlijn. Giet konijn pellets in één van de 5-liter emmers toe tot ongeveer driekwart. Zand kan worden gebruikt als vervanging voor het konijn pellets maar niet wordt toegepast onder omstandigheden rodeo. Plant een kleine vlag op een stokje in de emmer de emmer en plaats bovenop het vat.

2 Plaats een paal of een andere 55-gallon gesloten metalen vat een 18 voet vanaf de eerste cilinder onder een hoek van 36 graden.

3 Plaats een 55-gallon gesloten metalen vat een 18 voet vanaf de paal, ook onder een hoek van 36 graden, zodat het creëert een driehoek met de eerste cilinder en de paal. Een scherpe hoek moet uitsteken van de paal of middelste 55-liter vat. Giet konijn pellets in een andere 5-liter emmer totdat het is ongeveer driekwart vol, plaats deze dan op de top van deze laatste 55-liter gesloten metalen vat.

Racing

4 Monteer je paard en rijden naar de startlijn.

5 Ride van de startlijn naar het eerste vat en pak de vlag uit de emmer tijdens het passeren.

6 Draai het paard en rijden rond de paal, rijdt vervolgens in de richting van het tweede vat.

7 Plaats de vlag in de tweede emmer. De renner die de vlag snelste planten in de tweede emmer wint de race.