Hoe te Dungeness Crab vangen

Hoe te Dungeness Crab vangen


Dungeness krabben zijn inheems in de Stille Oceaan en de kust baaien van het noorden van Californië naar Alaska. Ze blijven een favoriet voor recreatief crabbers, die hen te vangen van dokken en boten op de talrijke baaien. Je zult verschillende stijlen van krab vallen op de markt te vinden. Toch blijft de standaard twee-ring net de meest gebruikte. Crabbers kunnen netten te kopen van de kust sportzaken of te huren bij bay aas winkels die ook krab aas en een meetinstrument te verkopen. Zeevis en grote vissen hoofden dienen als de meest effectieve aas.

instructies

1 Aas het net. Bind één of twee vissen of een grote vis kop naar de bodem van het net met draad of een veiligheidsspeld clip. Speer de draad door het lichaam van de vis of haar oogkassen om het aas op zijn plaats te houden.

2 Laat de netto-recht naar beneden uit de dock of de zijkant van de boot. Laat het touw glijden door je handen tot het net bereikt bodem. Bind het touw uit op de kade of op een van de boot aanmeren haken.

3 Sta het net op de bodem zitten gedurende 20 tot 30 minuten, waardoor het krabben tijd om het aas te vinden. De krabben zal verzamelen over de ingestorte net te voeden op het aas.

4 Trek het net snel en trok de touw met de hand over hand. Je moet het omhoog trekken snel aan de krabben van zwemmen uit de bovenkant van de lat. Trek het net uit het water en zet het op de kade of boot vloer.

5 Doe de rubberen handschoenen te halen de krabben. Gooi de kleine krabbetjes terug in het water en pak de grotere krabben en meten ze met een meetinstrument. Als ondermaats, gooi de krabben terug in het water. Zet de juridische-en kleinbedrijf krabben in een emmer bay water om ze in leven te houden.

Hints

  • Twee-ring krab netten zijn ontworpen met een grote bovenste ring en een kleinere diameter onderste ring met 12 inches van gaas hen aansluiten en met betrekking tot de bodem. De ringen plat in het water en vervolgens uitgegroeid tot een mandje van de krabben als het omhoog getrokken te houden.
  • Verhuurd krab netten hebben een touw aan hen gehecht. Als u een net te kopen moet u 50 voet of 1/2-inch nylon touw aan de touwen gemonteerd op het net. Gebruik alleen nylon touw als het zal weerstaan ​​verslechterende van het zoute water van de manier waarop sisal touw wil.
  • Je kan meerdere netten, ook wel ringen krab, tegelijkertijd instellen.
  • De staat van de staat Washington een licentie te oogsten krabben en schelpdieren. Controleer alle regels met betrekking tot licenties, krab maten, grenzen en open gebieden in uw staat voorafgaand aan het krabben.
  • Pick-up en houd krabben vanaf de achterzijde, het vastgrijpen van de boven- en onderkant van de krab van tussen de achterpoten. Als de krab je vingers kan bereiken met een klauw zullen ze kop in te drukken met een bot verpletterende kracht. De kracht kan vingers en nagels te breken en toebrengen ernstige snijwonden. Handvat krabben dragen van rubberen handschoenen als bescherming in geval krijgt men een klauw op je vingers.