Hoe te doorligwonden behandelen met behulp van Home Remedies

Hoe te doorligwonden behandelen met behulp van Home Remedies


Voor een persoon in het ziekenhuis of een verpleeghuis, kan doorliggen een probleem. Doorligwonden gebeuren wanneer iemand bedlegerig is en niet genoeg bewegen. Doorligwonden komen voornamelijk voor bij mensen die verlamd zijn, gehandicapten, of uitgeschakeld. Iemand die verblijft in dezelfde positie in bed zonder bewegen voldoende zal ulcus hebben zoals pijn op de benige lichaamsdelen. Doorligwonden zijn ook bekend als doorligwonden, omdat ze verschijnen als er teveel druk op het lichaam van een verblijf in een positie te lang. Zelfs als iemand wordt verlamd, gehandicapten, of gehandicapt, en in een verpleeghuis, moeten ze hulp bewegen genoeg om de druk af van het lichaam te houden. Helaas, doorligwonden zijn een veelvoorkomend probleem in verpleeghuizen, omdat de patiënten vaak verwaarloosd en liet tot in bed niet kunnen bewegen. Er zijn natuurlijk dingen die een persoon met doorligwonden kan doen om de wonden te helen.

instructies

1 Mix melk van magnesia en jodium in een kom en zet het mengsel aan de zijkant voor een tijdje. Na ongeveer 30 minuten, breng het laxeermiddel en jodium mengsel aan de doorliggen. Breng het mengsel meerdere malen per dag als nodig en na enkele dagen de doorliggen begint te genezen.

2 Meng een beetje suiker en honing en toe te passen op het doorliggen. Breng het mengsel tweemaal daags.

3 Meng 2 el. van honing en 1 el. rabarber sap of bietensap. U kunt een shaker gebruiken voor dit mengsel of mix it up in een kom. Met behulp van een shaker zal het te mengen beter. U kunt ook wat bloem toe te voegen dik op als je denkt dat het is te dun. Breng dit mengsel aan de doorliggen, bedek de wond met een verband en dagelijks veranderen.

4 Reinig het gebied waar het doorliggen zijn en breng wat calendula of aloë vera crème. Breng de calendula of aloë vera crème of twee keer per dag, afhankelijk van hoe slecht de doorliggen zijn. De calendula of aloë vera crème zal kalmeren de zweren bed en hen genezen.

5 Doe wat Lysol in een spuitfles en spuit de hele omgeving van het lichaam waar het doorliggen zijn. Als het bed zere is geïnfecteerd, zal de Lysol eventuele ziektekiemen die misschien in de pijnlijke en te genezen van de zweren bed te doden.

Hints

  • Doorligwonden moet worden voorkomen wanneer ze kunnen. Er zijn eenvoudige manieren om doorligwonden te voorkomen, zoals het drinken van veel water, eet een gezonde, goed uitgebalanceerd dieet, genoeg Vitamine C en zink dagelijks, verander de positie van de bedlegerige persoon om de paar uur, houden de huid droog en schoon veel mogelijk en gebruik een gegolfde matras voor continue en normale bloedstroom.
  • Krijg genoeg vezels in uw dieet. Het krijgen van genoeg vezels zal de normale stoelgang wat belangrijk is voor mensen met doorligwonden mogelijk te maken.
  • Vermijd verwerkte levensmiddelen en junk food als je doorligwonden.
  • Probeer te eten van vlees te voorkomen
  • Als het bed zweren bloeden, onmiddellijk een arts raadplegen.