Hoe te Diving Coach

Hoe te Diving Coach


Coaching duiken kunnen belonen, spannend en leuk. Coaches inspireren atleten, hen lessen over het leven en druppelen ze met vertrouwen tegemoet. Training, een goed begrip van de basisprincipes van de sport en wat oefening in het identificeren van de belangrijkste onderdelen van duiken zal een nieuwe coach in de positie om te helpen duikers scherpen hun vaardigheden en succesvol te worden.

instructies

Voorbereiding

1 Hoe te Diving Coach

Het leren van de basisprincipes van de sport is belangrijk.

Bestudeer de basisprincipes van de sport. Coaches, op zijn minst, moet begrijpen wat de duiken en de standpunten zijn, hoe duiken zijn afgerond en hoe duiken worden gescoord.

2 Hoe te Diving Coach

Springboards bevinden zich op verschillende hoogtes voor verschillende competities.

Zoek een zwembad voor de praktijk. Coaches hebben behoefte aan een zwembad met een springplank en / of een platform om te duiken, afhankelijk van wat er nodig is voor het type van de concurrentie. Volgens USA duiken, moet springboards 1 of 3 meter in hoogte van het water, afhankelijk van het type van de concurrentie. Platforms moet 10 meter hoog voor hoge platform duiken en 5-7,5 meter voor intermediaire platform duiken.

3 Hoe te Diving Coach

Waterdiepte belangrijk voor de veiligheid.

Zorg ervoor dat uw zwembad veilig is. Om de veiligheid te bevorderen, USA Diving vereist water diepte van meer dan 11 voet voor zwembaden gebouwd sinds 1987, volgens USA Diving. Hoewel sommige oudere zwembaden meer ondiepe nog vrijgesteld van deze verordening kan zijn, moet coaches niet atleten duiken in water dat is te ondiep voor de veiligheid.

4 Hoe te Diving Coach

Video-apparatuur wordt steeds populairder in het duiken programma.

Overweeg het gebruik van video-apparatuur. Veel duiken programma's maken gebruik van een video playback systeem dat duikers geeft directe visuele feedback over hun duiken. Vaak wordt een videocamera naar een digitale video recorder die wordt weergegeven door middel van een televisie bevestigd. De digitale video recorder is ingesteld op het afspelen van de video enkele seconden vertraging, waardoor de duiker aan de oppervlakte en let op zijn duik terwijl een coach bekritiseert het.

coaching

5 Hoe te Diving Coach

Wees niet te rigide met feedback.

Gebruik creativiteit. Het is één van de beste instrumenten van een coach. Aanpak van een gemeenschappelijke correctie vanuit een andere hoek, aldus Hobie Billingsley, een oude duiken coach aan de Indiana University. "Als de coach kan proberen zijn persoonlijkheid uit te oefenen door het induceren van bepaalde maniertjes op bepaalde momenten kan hij betere resultaten te ontvangen van zijn divers."

6 Hoe te Diving Coach

Zorg ervoor dat uw kritiek is kort en to the point.

Wees kort en duidelijk. Het kan krachtig zijn, zei Billingsley. "Ik denk dat zowel duiker en coach vind deze praktijk het meest wenselijk voor haar de duiker van het krijgen van koud of houden van de prestaties van de volgende duiker die de aandacht van de coach verlangt houdt."

7 Hoe te Diving Coach

U kunt een belangrijke rol in het leven van een jonge atleet spelen.

Wees bereid om atleten over het leven te leren. "Te vaak wordt de coach vindt zichzelf te vervangen voor de vader, minister, arts, adviseur, psycholoog, enz.," Zei Billingsley. 'Want hij lijkt te zijn in de beste positie om de angst van de jongere en de toenemende bezorgdheid te herkennen. Zo kan de coach één van de meest invloedrijke personen in het leven van een duiker. "