Hoe te Disposable Impression Trays Steriliseren

Hoe te Disposable Impression Trays Steriliseren


Wegwerp indruk trays zijn een dure manier om te helpen de tanden van hun plaats te houden in de mond of tanden te beschermen tegen slijpen in je slaap of schade door contact sport. Maar terwijl afdruklepels kunnen helpen beschermen tanden, moeten ze regelmatig worden gesteriliseerd om de ophoping van bacteriƫn die infecties van de tanden en het tandvlees kunnen leiden, te voorkomen.

instructies

1 Spoel de afdruklepel grondig.

2 Borstel de afdruklepel gedurende twee minuten in met de tandpasta en tandenborstel, in een gelijkaardige manier aan hoe je tanden zou poetsen. Spoel de afdruklepel grondig.

3 Meng het afwasmiddel volledig in de beker van water. Stel het ei timer voor 15 minuten en geniet de afdruklepel in het mengsel.

4 Spoel de afdruklepel grondig aan een slechte smaak op het volgende gebruik te voorkomen. Drogen met de kleine handdoek.

5 Bewaar de afdruklepel in de kleine doos met gaten en zet de doos in een koele, droge plaats. De luchtgaten helpen beƫindigen het droogproces.

Hints

  • Bewaar de afdruklepel op een koele, droge plaats om zijn vorm te behouden. Warmte kan het materiaal buigzaam te maken.