Hoe te dikke monofilament Fishing Lines Tie

Het zwakste punt in een vislijn is de knoop die de visser kiest binden. Dikkere monofilament lijnen zijn bijzonder kwetsbaar voor een zwakke knoop. Zware monofilament lijnen zijn stijver en meer vatbaar voor slippen op kunstaas, leiders en wanneer zij worden samengevoegd met kleinere lijnen. Met dikkere lijnen van een hogere-test monofilament moet de visser om de juiste knoop voor elk doel en conditie te selecteren. Deze criteria kan worden voldaan met een aantal fundamentele knopen die zorgvuldig zijn gebonden.

instructies

1 De Trilene knoop heeft de voorkeur voor het binden van kunstaas te zware lijn. Begin met het uitvoeren van het einde van de lijn door het oog van de verleiding is dan een verdubbeling van terug naar de lijn door het oog opnieuw uit te voeren, waardoor een kleine lus. Wikkel het losse uiteinde van de lijn rond het staande deel, het deel van de route langs om je hengel, zes keer. Rijg het losse uiteinde in de kleine lus door het oog. Draai de knoop door de verpakkingen naar beneden voor het oog en tegelijkertijd trekken aan het losse uiteinde. Knip de lijn wanneer de knoop is strak.

2 De Palomar knoop werd ontwikkeld als een snelle knoop die nog steeds de kracht van ingewikkelder knopen. Het werkt vooral goed bij het bevestigen van de leiders om zware monofilament lijn. Vorm een ​​lus en haal hem door het oog van de leider. Houd de lijn vormen een eenvoudige halve knoop met de gebogen lijn en laat de leider door de lus en trek de knoop strak aan de leider oogje. Wanneer strakke clip de uiteinden van de lijn waardoor ongeveer ¼ inch van de lijn resteert uit de lus.

3 Om monofilament lijnen van ongelijke dikte toetreden tot de aanbevolen knoop is de knoop Albright. Begin met het maken van een lus in de zwaardere lijn en houd hem tussen duim en wijsvinger van de hand. Met de andere hand duw de lus van de lichtere lijn door de zwaardere lijn lus vanaf de top. Schuif de lichtere lijn onder de duim van de hand die de zware lijn. Houd de lichtlijn in de plaats, wikkel de lichtere lijn rond de lus in de zwaardere lijn ten minste 12 keer. Duw het einde van de lichtlijn door de lus in de zwaardere lijn van de onderkant van de lus. De lichtere lijn moet zich aan dezelfde kant van de lus. Met de duim en wijsvinger van de hand houden van de zwaardere lijn, schuift u de verpakte lichter line-up van de loop, het stoppen van ongeveer 1/8 inch vanaf het einde van de lus. Met een tang, trek het losse uiteinde van de lichtere lijn naar de verpakking van het vallen van de knoop te houden. Afwisselend op de losse uiteinden van de zware lijn en lichte lijn, vormen de knoop door te trekken aan de losse eindjes. Wanneer strakke clip uit het losse uiteinde.

Hints

  • Draag een nagelknipper in uw vak pakken voor het knippen van de uiteinden van dikkere monofilament lijnen.
  • Zware monofilament lijn zal drijven in viswateren altijd. Niet weggooien, noch enig ander monofilament lijn in het water. Gebruik geen brandende sigaretten of aanstekers lijn te snijden. De hitte zal de knoop die u zojuist heeft gemaakt verzwakken.