Hoe te Diet wijzigen ter voorkoming Gaatjes

Hoe te Diet wijzigen ter voorkoming Gaatjes


Holten, een woord niemand wil horen van hun tandarts. Deze kleine gaatjes in het tandglazuur wordt veroorzaakt door plaquevorming schadelijke zuren en bacteriën die tandbederf bevorderen herbergt. Terwijl een goede mondhygiëne is de beste preventieve maatregel voor het verminderen van het risico van holten, kan een paar wijzigingen in uw dagelijkse voeding ook helpen voorkomen tandbederf.

instructies

1 Verminder de frequentie van maaltijden om gaatjes te voorkomen. Elke keer dat je eet voedingsmiddelen die koolhydraten bevatten, zijn zuren vrij in de mond om u te helpen breken uw voedsel. Hoe groter de Eetfrequentie, hoe groter de productie van deze zuren waarvan neer tandglazuur en snelheid verval breken.

2 Beperk de hoeveelheid "sticky" voedsel in uw dieet. Kleverige voedingsmiddelen bevatten suikerhoudende snoepjes natuurlijk, maar ook voedsel zoals muesli, chips en crackers die kunnen kleven aan de tanden voor langere tijd. Hoe langer het duurt voor levensmiddelen oplossen in de mond, hoe langer de mogelijkheid voor bacteriën en zuren op te bouwen in de mond, waardoor holten.

3 Voorkom holtes door het beperken van het zetmeel in uw dieet. Zetmeel is moeilijk voor het lichaam af te breken, dan produceert het lichaam snel meer van de zuren in de mond die helpen afbreken voedsel, maar ook gaatjes veroorzaken. Zetmeelrijke voedingsmiddelen die moeten worden geëlimineerd uit uw dieet aardappelen, melk, maïs zoetstoffen en geraffineerde suiker.

4 Verhoog de ​​hoeveelheid fluoride in uw dieet om gaatjes te voorkomen. Fluoride bindt aan het tandglazuur, waardoor holten voorkomen. Fluoride kan zelfs omkeren het verval van holten in de vroege stadia van ontwikkeling. Terwijl fluoride wordt vaak gevonden in water en tandpasta, kunt u uw aanbod te verhogen door het eten van donkergroene bladgroenten en het drinken van veel groene thee.