Hoe te Diet gebruiken als een behandeling voor schizofrenie

Hoe te Diet gebruiken als een behandeling voor schizofrenie

Schizofrenie wordt gekenmerkt door paranoia, wanen, hallucinaties, wanordelijke denken, sociale terugtrekking en cognitieve problemen, volgens het National Institute of Mental Health. Als u of iemand die je liefde lijdt aan schizofrenie, je weet uit eerste hand hoe deze ernstige psychische ziekte leven kan beïnvloeden. Typisch wordt schizofrenie behandeld door het gebruik van medicatie en psychotherapie. Echter, mensen met de aandoening hebben opluchting van veel van hun symptomen gevonden door middel van het veranderen van hun dieet. Praat met uw psychiater als je zou willen proberen de behandeling van uw schizofrenie met een dieet veranderingen.

Stap 1

Verminder suiker, koolhydraten en cafeïne-inname. Dit zal helpen uw bloedsuikerspiegel in balans te blijven. Veel geneesmiddelen voorgeschreven voor de behandeling van schizofrenie kan knoeien met je bloedsuikerspiegel, dus het vermijden van overmatige stimulantia kan helpen voorkomen dat het op een gewenst niveau. Een studie gepubliceerd door Nutrition and Metabolism is een verlichting van de vele symptomen die gepaard gaan met schizofrenie door het volgen van een koolhydraatarm dieet aangegeven. Voedingsmiddelen te vermijden zijn onder andere snoep, frisdrank, brood, crackers, sommige groenten en fruit en koffie.

Stap 2

voedingsmiddelen die essentiële vetzuren toe te voegen. Volgens FoodForTheBrain.org hebben mensen met schizofrenie verminderde hoeveelheden van deze vetzuren in hun hersenen, zodat het toevoegen van voedingsmiddelen die bevatten ze kunnen helpen bij de behandeling van de ziekte. Goede bronnen zijn vis, noten en olijfolie. Hen op te nemen in het dieet kan helpen zich beter voelt en zorgen voor meer controle over uw schizofrenie.

Stap 3

Verhoog uw antioxidant niveaus. Antioxidanten zijn verantwoordelijk voor het tegengaan van oxidatie in je lichaam die andere gezondheidsproblemen, zoals kanker kunnen veroorzaken. Bijzonder mensen met schizofrenie ervaren verhoogde oxidatie in de hersenen. Het toevoegen van voedingsmiddelen die vitamine A, C en E bevatten, kunnen helpen bij de behandeling van dit probleem. Bovendien vermijden verbrand en gefrituurd voedsel vermindert de hoeveelheid oxidatie kunnen optreden in de hersenen. Antioxidant voedingsmiddelen bevatten bonen, bessen, appels, pruimen en pecannoten.

stap 4

Neem dagelijks een multivitamine. Niacine tekort kan gedachte stoornissen, hallucinaties en depressie te produceren, zodat het nemen van een megadosis van niacine per dag kan u helpen deze symptomen geassocieerd met uw schizofrenie verminderen. Uw arts zal samen met u op hoeveel je dagelijks zou moeten krijgen. Daarnaast is een adequate inname van vitamine B en foliumzuur is verantwoordelijk voor het handhaven van de chemische balans in je hersenen. Het verhogen van uw inname kan helpen om dit evenwicht te bereiken, waardoor de ernst van de symptomen van schizofrenie te verlichten. Ten slotte, veel psychische aandoeningen leiden tot een tekort aan zink, zodat uw arts kan aanbevelen het nemen van een multivitamine met zink. In sommige gevallen moet u deze voedingsstoffen afzonderlijk te nemen in te vullen formulier, omdat een traditionele multivitamine niet het hoge niveau van de vitaminen die je nodig zou kunnen hebben.

stap 5

Knip gluten uit je dieet. Geestesziekte levert vaak een gevoeligheid voor gluten, wat kan leiden tot veel van de symptomen van schizofrenie. Het elimineren van gluten bronnen uit je dieet zal deze kwesties te verminderen. Gluten is aanwezig in voedingsmiddelen die tarwe, rogge, gerst en hun bijproducten bevatten. Lees de etiketten om er zeker van dat u volledig vermijden van voedsel dat niet zijn glutenvrij. Gewone voedingsmiddelen die u nodig heeft om te voorkomen dat onder meer brood, crackers, veel granen, soja saus, gebak, bier en andere alcoholische dranken.

Wat je nodig hebt

  • Voedingsmiddelen met essentiële vetzuren
  • Glutenvrije levensmiddelen
  • Antioxidant-rijke voedingsmiddelen
  • multivitamine