Hoe te Dieet voor Competitive Wrestling

Omdat het worstelen is ingedeeld in gewichtsklassen, vele worstelaars proberen te winnen of verliezen gewicht te blijven in hun gewichtsklasse. Veel worstelaars echter kiezen voor een dieet dat ongezond is gewoon om gewicht te verliezen. Coaches, diëtisten en artsen geloven allemaal dat een dieet voor een concurrentiegerichte worstelen moet beginnen tijdens de training, niet op het moment van de wedstrijd.

instructies

1 Begin uw dieet tijdens de training aan te passen aan het soort en de hoeveelheid voedsel die je eet. Als uw dieet doel is om gewicht te krijgen voor een concurrerende worstelen, probeer niet om gewicht te krijgen door het eten van veel suiker en mesten voedingsmiddelen. Het eten van cake en koekjes zal gewicht toe te voegen, maar je bent alleen het toevoegen van vet om uw lichaam, omdat suiker is een eenvoudige koolhydraten. Het doel moet zijn om uw spieren te versterken en toe te voegen spiermassa. Diëten die hoger in eiwitten en complexe koolhydraten zal u helpen spiermassa.

2 Verminder je calorie-inname met 250-500 calorieën per dag om 01:59 pond gewicht per week verliezen. Kies een dieet voor een concurrerende worstelen dat is evenwichtig en gevarieerd. Vermijd hoge calorie vetten zoals bacon, reuzel of vet vlees. Vermijd hoge calorie snoepjes zoals cakes, koekjes en ijs. Eet fruit voor het dessert te slaan tot essentiële vitaminen en mineralen. Zij zullen ook extra energie te geven aan uw dieet. Eet complexe koolhydraten zoals pasta en groenten voor extra energie, in het bijzonder voor een wedstrijd.

3 Vermijd het nemen van voedingssupplementen, tenzij uitdrukkelijk goedgekeurd niet alleen door de coach, maar ook door uw arts. Veel gewicht wint formules zijn zeer hoog in lege calorieën en alleen maar vet. Supplementen en medicijnen om u te helpen dieet kan je diskwalificeren van worstelen, dus zorg ervoor dat het supplement u neemt op de goedgekeurde lijst.

Hints

  • Raadpleeg altijd uw arts voordat u begint met een sport of dieet.