Hoe te diagnosticeren Tennis Elbow

Hoe te diagnosticeren Tennis Elbow


Tennissers en niet-sporters kunnen zowel tenniselleboog, een pijnlijke ontsteking van de pezen die hechten aan de benige punt van de elleboog te krijgen. Ook wel laterale epicondylitis, wordt deze aandoening meestal gekenmerkt door een geleidelijk begin van de pijn. Onbehandeld, kan tennisarm hinderen tijdens het werk, lichaamsbeweging en het dagelijks leven.

instructies

Evalueer Tennis Elbow Symptomen

1 classificeren uw pijnklachten. Pijn die geleidelijk accumuleert, en dan wordt vaak ervaren of wanneer de elleboog wordt gebruikt kan tenniselleboog zijn.

2 Let op waar de pijn zich ontwikkelt. Tenniselleboog komt het meest voor in de dominante arm, zoals het recht arm voor rechtshandige mensen. De pijn wordt gewoonlijk op de buitenkant van de knop benige elleboog.

3 Bepaal of knijpen objecten verhoogt pijn. Test dit door handen schudden met iemand of door grijpen en knijpen verschillende objecten.

4 Controleer of "vergrendeling" de pols tijdens het gebruik pijn toeneemt. Test dit tijdens het tandenpoetsen of snijden voedsel met keukengerei.

5 Let op de frequentie van de symptomen. Zodra tenniselleboog zich ontwikkelt, kan de pijn continu zijn, of alleen ontstaan ​​wanneer de elleboog wordt gestoten of de pezen werkte in een specifieke manier. Het zal echter niet vervagen en algemeen weer zonder behandeling.

Diagnosticeren Uw elleboogverwonding

6 Regel out breuken en verstuikingen. Plotselinge, acute pijn na een trauma, zoals een klap of draai, kan een botbreuk of spier verstuiking in plaats van tennis elleboog.

7 Discount jicht of reumatoïde artritis. Deze zullen oplaaien pijnlijk met veel minder regelmaat dan tenniselleboog en kan gepaard gaan met andere symptomen, zoals koorts, roodheid of zwelling.

8 Elimineer zenuw entrapment als oorzaak. Zenuw compressie in de elleboog is erkend door gevoelloosheid of tintelingen.

9 Combineer uw assessment informatie aan tenniselleboog diagnosticeren. Heeft u een arts te bevestigen uw vermoedens.

Hints

  • Neem een ​​repetitieve beweging serieus als een mogelijke oorzaak van tenniselleboog. Zelfs bewegingen zoals continue schakelen van een semi-truck kan een tenniselleboog veroorzaken.
  • Tenniselleboog is een ernstige herhaalde bewegingen aandoening die degeneratieve kan zijn indien onbehandeld. Diagnose van het probleem, zodat u kunt beginnen met het herstel.
  • Tenniselleboog zal niet leiden tot zwelling in het getroffen gebied. Als u zwelling of koorts, zie uw arts.
  • Af en toe pijn ontstaan ​​plotseling. Om onderscheid te maken tussen een tenniselleboog en een acuut letsel, een arts de oorzaak van het probleem.