Hoe te diagnosticeren Common gedragsproblemen bij kinderen

Hoe te diagnosticeren Common gedragsproblemen bij kinderen

De meeste kinderen zich misdragen van tijd tot tijd, maar een patroon van ernstige en voortdurende verzet of driftbuien kan een gedragsstoornis te geven, volgens de National Institutes of Health. Ouders en andere volwassenen die veel tijd doorbrengen met kinderen, moeten nota van gedragsproblemen die langer duren dan enkele weken duren. Door het bijhouden van ongewone of problematisch gedrag, kunnen volwassenen helpen een kind te krijgen vroegtijdige evaluatie en interventie voor elke serieuze emotionele of gedragsmatige problemen.

Stap 1

Kijk voor waarschuwingsborden van slechte gedrag. De National Institutes of Health merkt op dat ouders en leerkrachten een cruciale rol in de diagnose en de juiste behandeling van ernstige gedragsproblemen bij kinderen kunnen spelen. Kinderen die vaak uitdagend, agressief en vertonen vijandigheid jegens autoriteit kan beginnen om problemen op school of de gemeenschap te ervaren. Vroegtijdige interventie kan de sleutel tot een goede ondersteuning.

Stap 2

Te zoeken buiten de steun van een professionele geestelijke gezondheidszorg. De American Academy of Child and Adolescent Psychiatry suggereert dat ouders professioneel advies en ondersteuning moeten zoeken als een kind gedragsproblemen verder over een periode van tijd. Het is cruciaal om gedrags problemen met het personeel van de school van het kind en een huisarts om suggesties voor gedragsinterventies en mogelijke psychologische beoordeling krijgen te bespreken.

Stap 3

Het verzamelen van informatie met betrekking tot gedragspatronen van het kind en het streven naar een professionele verwijzing. De American Academy of Child and Adolescent Psychiatry suggereert dat bepaalde gedragspatronen, zoals hyperactiviteit, ernstige bezorgdheid of angst, frequente nachtmerries en voortdurende agressief gedrag doorgaans garandeert een volledige beoordeling van een professionele geestelijke gezondheidszorg. Ouders en schoolpersoneel moet ervoor zorgen dat het kind een grondige beoordeling, met inbegrip van een lichamelijk onderzoek uit te sluiten medische problemen krijgt.

stap 4

Woon een overleg met een geestelijke gezondheidszorg professional die gespecialiseerd is in kinderpsychologie. Volgens de American Academy of Child and Adolescent Psychiatry, ernstige gedragsproblemen vergen doorgaans een beoordeling door een erkende professional die interviews met het kind en de ouders zal presteren. Volgens bronnen in het Massachusetts General Hospital, zal een geestelijke gezondheid specialist diverse checklists gebruiken om zeer specifieke informatie over gedragsproblemen van het kind te verzamelen. Hij kan ook tests voor bepaalde emotionele stoornissen, zoals ADHD of depressie te dienen. Na voltooiing van de beoordeling zal de clinicus bieden aanbevelingen voor de ondersteuning en behandeling.