Hoe te diagnosticeren Bloeden onder de huid

Bloeden onder de huid is een aandoening die het gevolg is van een aantal kleine verwondingen en ernstige aandoeningen waaronder vele soorten ziekten kunnen zijn. De oorzaak van bloedingen is niet altijd gemakkelijk te diagnosticeren.

instructies

1 Denk aan ernstige ziekten of aandoeningen die u kan hebben, zoals leukemie, meningokokken, lever- of auto-immuunziekten die het bloeden onder de huid kan veroorzaken.

2 Opmerking elke bloeden, bloedstolling of een laag aantal bloedplaatjes aandoeningen te bepalen bloeden onder de huid.

3 Toegang recente verwondingen die mogelijk veroorzaakt zijn blauwe plekken en bloeden onder de huid. Typisch zal het kneuzing ontwikkelen wanneer de bloedvaten onder het scheuren of breken huid. Dit gebeurt normaal van een val of door tegen uw lichaam in een voorwerp, zoals een tafel. Bloed lekt in de weefsels onder de huid waardoor het bloeden en de rug en blauwe kleur. De meeste blauwe plekken is geen reden tot bezorgdheid.

4 Identificeer alle bloed vlekken onder de huid. Deze zijn vlak, zeer kleine, rode of paarse vlekken op de huid.

5 Kijk naar tekenen van het bloed onder je vinger of teennagels. Ze zijn meestal een bruine, zwarte of paarse verkleuring die niet uit groeit vanwege een blessure.

6 Raadpleeg uw arts voor professioneel advies. De oorzaak van het bloeden onder de huid wordt de aanbevolen behandeling.

Hints

  • Bel of zie uw arts om onmiddellijke aandacht als u vermoedt dat het bloeden kan ernstige of zelfs leven, dreigen met een medische noodsituatie kan worden verlangd.