Hoe te DHEA Raise

DHEA is een afkorting voor dehydro. DHEA is een natuurlijk voorkomende steroïde hormonen in ons lichaam. Het wordt geproduceerd uit een jonge leeftijd door onze bijnieren, en het wordt gesynthetiseerd in onze hersenen. Onze lichamen produceren hun mannelijke en vrouwelijke hormonen van DHEA. Studies hebben aangetoond dat als we ouder worden, de niveaus van DHEA in ons lichaam afnemen, vooral na de leeftijd van 50. Sommige mensen geloven dat als we verhogen onze DHEA niveaus, kunnen we ons immuunsysteem te stimuleren en, in theorie, terugdraaien van de vergrijzing van de klok. Een paar tips kunnen u helpen stimuleren uw DHEA niveaus.

instructies

1 Zoek een arts om uw DHEA in het bloed te controleren. Bespreek het natuurlijke verspreidingsgebied van DHEA niveaus en, als je een tekort, vragen wat uw arts adviseert om haar te verhogen. Volg altijd het advies van uw arts.

2 Vermijd insuline supplementen, danazol, opiaten en corticosteroïden. Deze medicijnen is aangetoond dat DHEA verlagen.

3 Breng ¼ theel. van natuurlijke progesteron crème om uw huid twee keer per dag als je lichaam een ​​tekort aan DHEA. Uw niveau zal langzaam stijgen met dit regime. Stoppen met het gebruik van de crème zodra DHEA niveaus weer normaal.

4 Exercise. Obesitas remt DHEA productie. Lopen op een comfortabel tempo voor 10 minuten per dag voor een week. Elke week, het verhogen van uw wandeltijd door vijf minuten tot je loopt 60 minuten per dag.

5 Begin met een koolhydraatarm dieet. Studies bij mensen en primaten hebben aangetoond dat een verlaging van koolhydraten leidt tot een toename van DHEA.

6 Neem een 10 mg supplement van DHEA per dag, samen met de DHEA room tot DHEA niveaus zijn normaal.

Hints

  • Neem nooit een supplement zonder dit eerst te bespreken met uw arts.
  • Begin nooit een oefenprogramma zonder overleg met uw arts.
  • Begin nooit een dieet zonder te bespreken met een arts.
  • Laat geen kinderen gebruiken of inslikken DHEA supplementen of natuurlijke progesteron crème. Bij inslikken, contact op met uw lokale arts of Vergiftigingen Informatie Centrum verwittigen.