Hoe te Detox Arseen uit het lichaam

Arseen wordt beschouwd als een zwaar metaal. Arseen is in veel veelgebruikte items, zoals huishoudelijke verf, en sommige pesticiden gevonden in watervoorzieningen wereldwijd. Blootstelling aan arseen kan het menselijk lichaam beïnvloeden en leiden tot een groot aantal gezondheidsproblemen.

instructies

Hoe te Detox Arseen uit het lichaam

1 Eet zwavel rijk voedsel zoals eieren, knoflook, uien, gevogelte en eieren, vis, bonen en peulvruchten. Zwavel beschermt de cellen tegen de effecten van toxinen en helpt bij de vorming van gal. Uw zorgverzekeraar kan u begeleiden met hoeveel zwavel sinds nodig is afhankelijk van uw niveau van toxine (s) bedragen toe te voegen aan uw dieet.

.

2 Eet vezelrijke voedingsmiddelen (25 -35mgs vezels per dag is ideaal). Fiber helpt bij het ontgiften omdat toxines zal zich houden aan vezels en worden geëlimineerd als afval. Groenten en fruit bieden voldoende bronnen van vezels.

3 Probeer chelerende medicijnen. Chelatietherapie helpt om arseen uit het lichaam te verwijderen door grijpen het toxine en het verwijderen van het als afval. Chelerende geneesmiddelen moeten alfalfa, knoflook, vezels, Turijn en selenium en DMSA bevatten. De dosering is afhankelijk van individuele producten, dus lees het etiket voor de juiste dosering aanbevelingen.

4 Neem het supplement Alfaliponzuur, die helpt versterken het immuunsysteem, die kan helpen bij het ​​totale proces van ontgifting. Hoewel er geen ADH alfa lipoic acid, 50 mg tweemaal daags getoond helpen verbeteren immuunfuncties.

5 Ga naar je health food winkel en koop een Liptropic formule. (Lipotropic forumlas verbetering van de leverfunctie). De formule moet choline, methionine en glutathion hebben. De dosering is afhankelijk van individuele producten, dus lees het etiket voor de juiste dosering aanbevelingen.

Hints

  • Bij het doen van een heavy metal detox, is het raadzaam om onder het advies van een zorgverlener, omdat ze je het beste kunnen helpen in de juiste doseringen en richtlijnen. Drink meer water tijdens een detox, 6-8 glazen per dag
  • Vermijd elk detox plan dat vasten suggereert, tenzij je onder begeleiding van een gezondheid provider