Hoe te Design Your Own Etnies Shoe

Hoe te Design Your Own Etnies Shoe


Etnies is de productie van een aantal van de meest populaire skate schoenen voor meer dan 20 jaar. Het bedrijf maakt het ook mogelijk klanten om een ​​paar Etnies te ontwerpen met behulp van de 'Design Your Own! " functie op de Etnies website. Gebruikers kunnen hun schoenen aanpassen door kleuren en patronen verschillende panelen van de schoen. Na het aanpassen van het ontwerp, kunnen klanten ook tekst toevoegen aan de rug panelen van hun schoenen.

instructies

1 Ga naar de officiële Etnies website en klik op de "Custom Shoes" link, die is gelegen aan de onderkant van het scherm.

2 Markeer uw schoen voorkeursoptie. De aangepaste schoen opties worden opgesomd geslacht en schoen stijl, zoals "Fader Mens" of "Jameson Girls." Selecteer de optie "Start from Scratch".

3 Kies een kleur voor elk gedeelte van je schoen met behulp van de "kleur van je schoenen" toolbar. U kunt verschillende kleuren voor specifieke onderdelen te kiezen door te klikken op de knoppen naast elke optie, zoals 'Side Panel "," Neus "," Zijwand "en" Kant. " Afhankelijk van uw gekozen schoen stijl, kunt u ook in staat zijn om een ​​patroon voor de "Tong Top" en de Etnies logo te selecteren.

4 Een voorbeeld van uw ontwerp door te klikken op de thumbnail previews voor elk gedeelte van je schoen. U kunt een afbeelding grotere preview bekijken door te klikken op het vergrootglas-knop.

5 Klik op de link "Noem Uw schoenen" als je klaar bent met het aanpassen van uw schoen ontwerpen. U heeft de mogelijkheid om tekst op de achterkant van je schoen toe te voegen hebben. Klik in het "Voer uw Custom ID" tekstvak en voer uw naam. Kies een kleur voor uw tekst door te klikken op de "kleur van uw ID" knop.

6 Selecteer uw geslacht, schoenmaat en de schoen hoeveelheid.

7 Klik op de "Koop uw schoenen" link en klik dan op de "Add to Cart" knop. Schoenen zal in zes tot acht weken.