Hoe te Cure indigestie Met Kruiden

Hoe te Cure indigestie Met Kruiden


Als je net als de meeste mensen, heb je meer dan een gevecht met indigestie gevochten in je leven. Voordat u een andere episode tegenkomt, en bereiken voor nog een dosis van een over-the-counter te verhelpen, is er iets dat je moet onthouden. Vóór de komst van de moderne geneeskunde, voordat het netjes gevulde rijen van maagzuurremmers gevulde uw buurt schappen van de supermarkt, mensen wisten hoe ze zichzelf kunnen herstellen naar een goede gezondheid. Veel van de plantaardige ingrediënten die vervolgens werden gebruikt, zijn niet meer afgelegen dan enkele gangpaden weg binnen dezelfde supermarkt. Andere kruiden en milde specerijen kunnen worden gevonden in biologische voedingswinkels of op boerenmarkten. De eenvoudigste manier om te beginnen om de heilzame werking van kruiden is te gebruiken om infusies (thee met meerdere bestanddelen) of simples (thee bestaat uit slechts één ingrediënt) maken. Andere kruiden kunnen direct aan levensmiddelen worden toegevoegd om de spijsvertering. Het weer leren van deze kruiden geheimen en genezen van indigestie natuurlijk.

instructies

1 Kook water in een beker in de magnetron. Een één-inch stuk geschilde gemberwortel aan het water. Bedek de beker met een schotel voor 7-10 minuten.

2 Verwijder de schotel en het stukje gember uit de beker en zoeten naar smaak toe. Deze remedie is een "eenvoudige" dat zowel de algemene misselijkheid en de ochtendmisselijkheid in verband met de vroege zwangerschap zal verlichten.

3 Rasp een kaneelstokje of twee over uw dessert na het einde van een zware maaltijd. Kaneel is een natuurlijke manier om de spijsvertering te vergemakkelijken en je later kan redden van potentiële ellende.

4 Schenk jezelf een mok appelcider. Voeg een snufje vers citroensap, wat geraspte kaneel (en een beetje van de zoetstof, als het moet). Verhit dit in een magnetron voor 90 seconden. Nip dit na een maaltijd als indigestie dreigt een probleem te worden.

5 Place 1/3 theelepel. gedroogde pepermunt bladeren, 1/3 theelepel. kamille en 1/3 theelepel. geschild en geraspte gember in een theezakje. Steil voor 10 tot 15 minuten in een kop kokend water. Sip langzaam na de maaltijd of zo vaak als nodig is om maagdarmklachten verlichten.

Hints

  • Gebruik je neus om u te helpen gedroogde kruiden selecteren. Als de kruiden niet beschikt over een rijk aroma hebben, zijn ze waarschijnlijk te oud zijn van enige hulp, omdat ze het grootste deel van hun essentiële oliën hebben verloren aan verdamping. Bij het winkelen voor verse groene kruiden, licht knijpen een blad en ruiken. Als winkelen voor verse gember, krassen op het oppervlak en af ​​te luisteren om zijn frisheid te bepalen. Het oppervlak van gember moet betrekkelijk smet vrij, stevig en zelfs in kleur.
  • Als uw indigestie wordt begeleid door een afwisseling van zweten en koude rillingen, ernstige of bloederige diarree, of een hoge koorts met braken, dan moet je niet proberen om zelfmedicatie. Dit zijn tekenen van een ernstige ziekte en moet u contact opnemen met uw arts of ga naar een meldkamer onmiddellijk voor diagnose en behandeling.