Hoe te Coil je bovenlichaam tegen je onderlichaam Tijdens de Golf Backswing

Hoe te Coil je bovenlichaam tegen je onderlichaam Tijdens de Golf Backswing


De sleutel tot een echt krachtige golf swing is een stevig fundament in de backswing. De beste manier om je backswing vooruit te maximaliseren en efficiënt rijden de bal met een opgerolde lichaam. Door het draaien van je bovenlichaam naar het oprollen beweging te maken, zet je het hele lichaam achter de schommel, in plaats van alleen je arm kracht.

Coiling je lichaam is gemakkelijk te leren in theorie, maar moeilijk te beheersen in de praktijk. Zoals bij elke beweging, de sleutel tot het perfectioneren van het vaste praktijk en aanpassing.

instructies

1 Line-up van uw opname zoals u gewend bent.

2 Breng de club terug te bereiden op uw schot, het draaien van uw schouders om het terug te brengen.

3 Zorg ervoor dat je heupen slechts een klein beetje bewegen. De sleutel tot de spoel beweegt je schouders, maar niet je heupen, een lente-achtige effect te creëren. De spanning zal uw slag meer macht te geven.

4 Zorg ervoor dat uw gesp is in je teen. Dit is een goede graadmeter voor de juiste wikkelen. Als het te ver naar rechts, dan bent u het bewegen van je heupen te veel. Het moet niet over de denkbeeldige lijn uit die zich uitstrekt vanaf de voorkant van je rechtervoet.