Hoe te Cellulite behandelen met behulp van Home Remedies

Cellulitis bestaat uit vetzure indeukingen onder de huid van de billen en soms de benen. Vrouwen krijgen cellulitis vaker dan mannen als gevolg van verschillen in de vet-, spier- en bindweefsel verdeeld in hun huid. Cellulitis is een gevolg van te veel vet en vloeistoffen diep gevangen onder de huid, die aan de huid tuit omhoog. Wanneer afvalstoffen worden verwijderd, de huid blijft mooi glad; maar wanneer het vet opbouwt onder de huid en duwt tegen het bindweefsel, huid kuiltjes en veroorzaakt cellulitis. Er zijn andere namen voor cellulitis, met inbegrip van sinaasappelschil syndroom, kwark huid, matras fenomeen en hagelschade. Cellulite kan een persoon lelijk voelt en geen zin om een ​​badpak te dragen uit vrees voor het tonen van haar cellulitis. Er zijn manieren om cellulitis te voorkomen en manieren om het te behandelen met huismiddeltjes.

instructies

1 Neem een zachte borstel om vochtige of droge huid en penseel in lange, vegende bewegingen over de cellulitis getroffen gebied. Zorg ervoor dat je de borstel werkt in de richting van het hart.

2 Gebruik een zachte borstel en zachtjes druk het op het gebied van de huid die cellulitis vertoont. Beweeg de borstel in cirkelvormige bewegingen van top tot teen, of alleen maar op het getroffen gebied.

3 Eet veel groenten en fruit die laag in calorieën maar boordevol voedingsstoffen. U kunt ook drinken vruchten- en groentesappen.

4 Drink uw favoriete drank, bij voorkeur water of sap, bij kamertemperatuur in plaats van ijskoud. Ijs vernauwt de slokdarm en de maag, waardoor het vloeiend spijsverteringsenzymen in de maag.

5 Masseer een cellulitis crème op het getroffen gebied met uw vingertoppen. Met behulp van de vingertoppen maakt de cellulitis crème effectiever.

6 Neem cafeïnehoudende koffie en vermalen tot stof. Wrijf de koffie stof in de cellulitis getroffen gebied gedurende 60 seconden per dag, dan douchen daarna. Door dit te doen zal glad uit je huid, en de cellulitis zal worden gegaan in geen tijd.

Hints

  • Verminder je calorie-inname en eet meer low-calorie groenten en fruit.
  • Afvallen en lichaamsbeweging.
  • Verminderen vochtretentie. Als je veel water vast te houden, zal de huid zwellen en resulteren in cellulitis.
  • Inclusief meer voedingsmiddelen die rijk zijn aan antioxidanten.
  • Bezuinigen op of te elimineren toxinen zoals alcohol, koffie, verzadigd vet en sigaretten. Giftige stoffen zoals deze zijn meestal verantwoordelijk voor het los te laten vrije radicalen in het lichaam en het veroorzaken van chaos. Dit op zijn beurt het vet op te bouwen en dikker, produceren cellulitis.