Hoe te Bunt

Of het nu gebruikt om een ​​honkloper vooruit te helpen, krijgen een basis te raken of te helpen scoren een run, gors is een cruciale vaardigheid die kan maken of breken een spel, afhankelijk van de uitvoering. De juiste manier om bunt is helaas een vaardigheid die vaak ontbreekt in het huidige spel. Het spel is uitgegroeid tot een feest of hongersnood sport waar huislooppas en grote hitters zijn de gewaardeerde grondstof. Echter, "kleine bal" kan en zal winnen games op een consistente basis; het is gewoon niet SportsCenter te maken en vaak voorafgaat aan het monster homerun, maar is net zo belangrijk voor het succes van een team. De volgende stappen helpen u vast de perfecte stootslag wanneer het spel op de lijn en je moet de loper (s) in scoringspositie te verplaatsen, of als u wilt profiteren van uw snelheid en / of een out-of-positie derde nemen honkman. Er zijn twee soorten bunts - Bunting voor een hit en een opofferingsstootslag.

instructies

opofferingsstootslag

1 Realiseer je dat om middelen te offeren om zich op te geven voor het grotere goed. Als een speler wordt opgeroepen om zichzelf op te offeren hij in wezen het weggeven van een out in ruil dat de lopers op de honken één positie kan bevorderen. Opofferingsstootslagen vinden vaak plaats met nul uit in de inning, en de hele stadion en andere team weet dat het komt, dat niet maken het een ineffectief spelen.

2 Move-up in het slagperk wanneer u het teken van de derde honk coach ontvangen. Dit maakt het waarschijnlijk om de bal te landen in de reële grondgebied. Zoals de kruik gaat in zijn motie je begint te "vierkant", zoals hij de top van zijn beweging bereikt. Het is prima om vroeg plein, u bent te offeren, of het geven van jezelf.

3 Weet de juiste manier om "square." Dit is dezelfde positie die u zou eindigen als je het nemen van een schommel. Pivot op je achterste voet (alsof je squishing een bug) en heb je voorste voet richting van de tweede basispositie (voor righties). Je hoeft niet wilt, zodat beide voeten direct wijzen op de werper plein. Dit maakt het bijna onmogelijk om uit de weg te krijgen als de bal wordt gegooid op je en laat je heel kwetsbaar.

4 Hoe te Bunt

Hebben de vleermuis in de juiste bunt grip. Voor rechtshandigen, zal uw linkerhand blijven aan de onderkant van de vleermuis en geef de vleermuis controle, terwijl je rechterhand zal schuiven op de hals van de vleermuis naar de plaats waar het vat begint te krijgen groter, vaak rust op de magere deel van de vleermuis . Het is belangrijk dat je rechterhand verbergt achter de vleermuis of niet blootgesteld aan de inkomende hoogte. Het contact van de bal tegen de vleermuis kan enkele gebroken vingers veroorzaken. Strek je armen uit naar de werper. Het hebben van "alligator armen" is het niet mogelijk om de bal te maken contact met de knuppel te zien, evenals waardoor het minder waarschijnlijk de bal belandt in de reële grondgebied.

5 Hoe te Bunt


Behandel het veld, net als u op zoek waren om te swingen en rijden de bal in het gat. Je wilt iets in de zone waar je de bal kan verlammen. Een poging om een ​​hoge fastball bunt vaak resulteert in een pop-up aan de catcher of werper.

6 Kies een locatie in het bijzijn van de thuisplaat vast te stellen de opofferingsstootslag. Dit wordt grotendeels bepaald door de acties van de verdediging. In de meeste gevallen wil je de derde honkman de bal veld, vooral als je probeert om de loper te verplaatsen van de tweede naar de derde plaats.

7 Hoek de loop van de vleermuis met je onderste hand als de gids ofwel de eerste of de derde honk lijn. Het hoeft niet perfect te zijn! Jouw taak is om gewoon de verdediging te proberen en maken een hoorspel op het eerste honk. De worst case scenario is ofwel een harde stootslag direct terug naar de werper, een pop-up die wordt gevangen door het infield of een stootslag die direct landt in de voorkant van de thuisplaat waardoor de catcher, de enige infielder wie kan zien wat er gebeurt op het veld voor hem, om een ​​gedwongen op het tweede of zelfs derde honk te maken.

8 Bunting een treffer anderzijds geheel anders. Om dit soort offensieve strategie te proberen zijn er verschillende factoren die u moet overwegen: 1) Wie vliegt achter me? Krijgen op basis is altijd belangrijk, maar waarbij het aan de volgende kerel, een potentieel zwakkere hitter, mogen niet de pan uit. 2) Waar is de verdediging? Is de derde honkman spelen op het gras? Of is hij ver achter de tas? 3) Ben ik snel? Terwijl ze de vloot van de voet is geen voorwaarde voor gors (een perfecte stootslag neigt een enkele of uw Ichiro of Big Papi te zijn), met de snelheid hulp doet.

In tegenstelling tot een opofferingsstootslag, wanneer u probeert bunt voor een hit u wilt dat de bal perfect of fout zijn. U wilt dat de bal letterlijk inch van de lijn (idealiter, je wilt op de lijn als u kijken naar de derde honkman pleiten voor de bal fout druppelen). Ook, terwijl de voetenwerk hetzelfde wordt uitgevoerd nadat het veld is afgeleverd en is veel sneller, zoals u letterlijk uitvoert aan eerste basis vlak voor contact maken.

Suicide and Safety Squeeze

9 Bestudeer de situatie. Gebruik de squeeze play in ofwel een nauwe spel, met een honkloper van ten minste gemiddelde snelheid op het derde honk, en met minder dan twee uit in de inning.

10 Weten over het verschil tussen de zelfmoord squeeze versus veiligheid squeeze. Zelfmoord squeeze speelt zich voordoen wanneer een honkloper op het derde honk hoofden naar huis en de hitter pogingen om bunt. Indien het beslag niet voldoet aan de stootslag uit te voeren, het spel wordt een poging tot stelen van de thuisplaat. Veiligheid speelt squeeze voordoen wanneer de loper probeert niet naar beneden om naar huis te stelen de bal tot het beslag bunts. De zelfmoord squeeze biedt een grotere kans voor zowel de scoring en de ramp, omdat de loper koppen voor thuisbasis, ongeacht.

11 Maken gebruik van de zelfmoord squeeze door het maken van contact met de bal, ongeacht waar het veld wordt gegooid. Als u de toonhoogte missen, uit te gaan van het pad van de tegemoetkomende honkloper's.

12 Gebruik dezelfde houding en beweging als in een opofferingsstootslag.

13 Duw de bal weg van het derde honk lijn bij het maken van contact.

14 Zorg ervoor dat de speler fielding de bal, idealiter de werper of de eerste honkman, zal gedwongen worden om thuis te gooien in plaats van simpelweg de loper tagging uit.

15 Ren naar het eerste honk na het volgen door. De verdediging zal waarschijnlijk proberen om het spel thuis te maken voor het gooien naar het eerste honk.

Hints

  • Poging om contact met een worp in de buurt van de staking zone te maken. Trek de knuppel terug als de toonhoogte is hoog. Voor een lage toonhoogte, buig je knieën naar je knuppel laag naar de oppervlakte te houden, en probeer niet om de bal pop-up. Om ervoor te zorgen dat de bal naar beneden geraakt, houdt u de bovenkant van de vleermuis iets hoger dan het handvat.
  • Voor meer gevorderde spelers, probeer draaibare je schouders in plaats van "de kwadratuur van up" je hele lichaam. Met behulp van de pivot houdt beide voeten in een normale hitting houding. Dit maakt het mogelijk hitters om tijdelijk "Toon bunt" alleen om terug te keren naar een normale houding voordat het veld wordt gegooid.