Hoe te Build Your Own Walker

Hoe te Build Your Own Walker


Het maken van uw eigen rollator is een verstandige manier om de gezondheid en veiligheid van iemand die je liefde te garanderen. Metal wandelaars zorgen voor stabiliteit en ondersteuning voor een gehandicapte persoon die in een rechtopstaande positie. Ouderen of gewonden maken vaak gebruik van wandelaars om hen te helpen verplaatsen van de ene locatie naar de andere. Essentieel metalen walker specificaties van het ontwerp, volgens de Columbia University, onder meer functionaliteit, veiligheid, kwaliteit en betaalbaarheid. een wandelaar het construeren van metalen buis zal je geliefde weer in beweging in een mum van tijd.

instructies

1 Schuif op een paar werkhandschoenen en een veiligheidsbril om uw huid en ogen te beschermen. Meet een afstand van de taille van de persoon die de wandelaar moet de vloer. De afstand zal worden gebruikt als leidraad voor de hoogte van de wandelaar benen. Vermenigvuldig de afstand door twee en voeg 12 inch. Bijvoorbeeld, zeggen de hoogte is 36 inches: vermenigvuldigen 36 door twee en voeg 12 inch tot 84 inch totale evenaren. De hoogte van elke wandelaar been zal uiteindelijk gelijk aan 36 inch en de zijkant handgrepen zal meten 12 inch lang.

2 Meet zes totaal stukjes metaal buis: twee 1 1/2 met 84-inch stukken; twee 1- door 12-inch stukken; en twee 1- 15-inch stukken. Snijd alle stukjes op hun opgegeven lengte met een ijzerzaag. Dull de randen van elk stuk van de leiding met een schurend schuurpapier.

3 Meet 36 inch naar het midden vanaf het linkereinde van de eerste 84-inch stuk leiding. Dot een plek op de leiding met een marker op de 36-inch merk. Herhaal het rechtereinde van de leiding. Herhaal deze stap voor de tweede 84-inch stuk van de leiding. Elke 84-inch stuk heeft nu twee merken.

4 Schuif het eerste stuk van de 84-inch stuk van de leiding in de hand-bender. Lijn het eerste merk met de prefab-ster op de bender. Buig de leiding totdat de bender leest 90 graden. Verwijder de leiding. Schuif het andere uiteinde van hetzelfde stuk buis en herhaal de 90 graden buigproces. De leiding lijkt nu een "U" vorm. Herhaal deze stap voor de tweede 84-inch stuk van de leiding. Elke "U" vorm heeft 36-inch verticale stengels met een 12-inch horizontale aansluiting. De twee "U" vormen zal op zijn kop worden gezet en gebruikt als side handvatten voor de wandelaar.

5 Schuif een 4-inch rubberen handvat naar het midden van de 84-inch stuk leiding - dus de handgreep centraal op het horizontale gedeelte 12-inch. Herhaal dit met een tweede rubberen handvat voor de extra 84-inch leiding.

6 Pre-warmte een soldeer pistool. Wrijf soldeer op de warme pistool tip. Veeg de punt schoon met een vochtige spons.

7 Plaats een "U" vorm op een werkvlak, zodat de onderkant van de "U" naar u toe. Plaats de korte einden van een van de 1- door 12-inch stukken leiding tussen de 36-inch verticale stammen. Pas de 1- door 12-inch stuk dus het is 5 inches boven de horizontale basis van de "U."

8 Raak het soldeer aan de rechterkant verbindingspunt tussen de 12-inch stuk en 36-inch steel. Raak de hete soldeer pistool tip om de draad om permanent te beveiligen de obligatie. Ga verder rond de hele rechterkant aansluitpunt op het solderen te voltooien. Herhaal deze stap voor de linker einde aansluitpunt.

9 Plaats de tweede "U" vorm op het werkvlak, zodat de onderkant van de "U" naar u toe. Herhaal stap zeven en acht met de tweede 1- door 12-inch stuk van de leiding.

10 Maatregel up 2 duim van de rechter benedenhoek van de "U" vorm. Plaats een van de korte einden van de 1- 15 inch stuk leiding op de "U" -vorm op dit punt. Soldeer het korte uiteinde van de leiding naar de "U" -vorm. De 36-inch verticale stam met de 15-inch bar zal optreden als een van de voorste bars om uw rollator.

11 Draai het "U" vorm rond, zodat het open einde van de "U" wordt u geconfronteerd. Meten tot 10-duim van de onderste hoek van de voorste lat. Plaats een van de korte einden van de tweede 1- 15 inch stuk leiding op de "U" -vorm op dit punt. Soldeer het korte uiteinde van de leiding naar de "U" -vorm.

12 soldeer een van de balken op de tweede "U" vorm aan de overstaande korte zijden van de 15-inch stukken. Het lichaam van de wandelaar - en zijn steun frames - is nu voltooid.

13 Slice een 1 1/2-inch breed letter "X" vorm in de top van een tennisbal. Druk op de tennisbal op de bodem van een van de wandelaar benen. Herhaal deze stap met drie extra tennisballen voor de drie resterende wandelaar benen.