Hoe te Brass Decap

Decapping is het verwijderen van verbruikte primers van messingspatroon darmen. De primer is een kleine metalen beker die een impact-gevoelige explosieve lading bevat. Wanneer het wordt getroffen door een vuurwapen slagpin, de lading ontploft, het ontsteken van het drijfgas in de cartridge. Munitie overbelasters Decap messing gevallen met een decapping / resizen sterven gemonteerd op een herladen pers. De teerling maakt gebruik van mechanische kracht uit te drukken de gebruikte primer, terwijl tegelijkertijd de cassette terug naar het formaat binnen de toleranties fabriek.

instructies

Voorbereiding

1 Trek de bedieningshendel van je herladen druk op om het herladen ram naar de top van zijn slag te verhogen. Sommige herlaad persen kan de handgreep "overcam" maximale mechanische kracht toegepast. Als de pers is deze functie niet overcam de bedieningshendel. Breng de ram alleen tot aan de top van zijn slag.

2 Schroef de decapping / resizen sterven voor uw cartridge in het kader van het herladen pers. Draai de dobbelsteen met de klok mee totdat hij de shell houder op de top van de ram. Draai de borgring op de dobbelsteen met de klok mee om het geheel vast te zetten.

3 Controleer de instelling van de decapping stam, die uitsteekt uit de bodem van de matrijs decapping. Het moet zich onder de bovenzijde van het reservoir houder 1/8 inch. Pas de sterkte van de decapping steel door de afstelschroef bovenop de matrijs. Draai de klok mee om de stengel te verlagen; draai hem tegen de klok om de steel te verhogen.

4 Duw de bedieningshendel naar de ram zakken.

decapping

5 Plaats een gereinigd en gesmeerd cartridge in de schelp houder op de top van het herladen ram.

6 Trek de bedieningshendel de stoter naar de top van zijn slag verhogen. Om een ​​goede full-length aanpassen van de cartridge te garanderen, zorg ervoor dat de shell houder contact maakt met de bodem van de matrijs. Merk op dat als de ram de top van zijn slag bereikt, zal de decapping pin duwen de gebruikte primer.

7 Verlaag het herladen ram, en verwijder de cartridge.

Hints

  • Draag altijd oogbescherming bij het herladen munitie.