Hoe te Bezienswaardigheden verwijderen uit een Carcano Rifle

De Carcano geweer werd gemaakt voor het Italiaanse leger in de Tweede Wereldoorlog. Het geweer had een slechte reputatie als underpowered en onveilig, waardoor het de bijnaam "Humanitarian Rifle ', zoals het werd gezien humane te gebruiken tegen een vijand te zijn, waardeloos in de strijd. Deze claims ongegrond waren en vandaag verzamelaars zoeken naar de Carcano voor de schietsport en als collectible stukken. Het verwijderen van de bezienswaardigheden op een Carcano vereist glijdt de achterzijde zicht en aftappen en het indienen van de voorzijde.

instructies

1 Open de bout op de Carcano en controleer of het wordt gelost. Trek de bout uit en uit het geweer. Schroef de sear pin - de lange borgschroef in de buurt van de bout aan de rechterzijde van het geweer voorraad. Gebruik een schroevendraaier om los te draaien en te verwijderen.

2 Trek de achterkant van de achterste zicht en verwijderen door deze omhoog te trekken en uit de richting van de achterkant van het geweer voorraad. Opzij leggen.

3 Leg het geweer in de bankschroef, zodat u toegang tot het vat website voorzijde hebben. Plaats de stoter aan de achterzijde van het terrein en klop de hamer boven. Duw de site uit het vat.

4 Zag de ronde kern van de voorkant site met de ijzerzaag. File beneden de metalen na het zagen aan de voorkant loop te herstellen naar een gladde afwerking.