Hoe te bestellen Retin-A

Retin-A is een merknaam van tretinoïne, een topisch geneesmiddel dat wordt gebruikt voor de behandeling van acne en andere huidaandoeningen. Het is beschikbaar als een crème of gel in drie verschillende sterktes: 0,025 procent, 0,05 procent en 0,1 procent. U kunt online kopen Retin-A van gerenommeerde apotheken, maar je moet een actuele recept te hebben. Retin-A kan ernstige bijwerkingen hebben en mogen alleen worden genomen onder toezicht van een arts.

instructies

1 Maak een afspraak met uw arts om Retin-A te bespreken. Ze kan nodig zijn om u verwijzen naar een dermatoloog om uw huid conditie en geschiktheid voor de medicatie te evalueren. Zorg ervoor dat u de arts op de hoogte van alle medicijnen die u momenteel te nemen evenals alle levensstijl problemen die kunnen worden beïnvloed door het gebruik van Retin-A. Zo kunnen Retin-A uw huid gevoeliger voor de zon te maken, zodat u moet uw arts laten weten als u regelmatig worden blootgesteld aan de zon voor langere tijd.

2 Zorg voor een geldig recept van uw arts. Het zal de specifieke vorm en de sterkte van Retin-A die uw arts voorgeschreven voor uw behandeling te vermelden.

3 Kies een online apotheek om uw recept te vervullen. De Nationale Vereniging van Raden van Apotheek (NABP) is een onafhankelijke vereniging die controleert of Internet apotheken een vergunning hebben en voldoen aan de staat en de federale regelgeving voor het afgeven van het voorschrijven van medicijnen. De NABP heeft een lijst van online apotheken die hun accreditatie normen (zie bronnen) voldoen aan samengesteld. Als u een apotheek die niet op hun lijst te kiezen, controleer dan of het een licentie apotheek in de Verenigde Staten. De site moet bevatten informatie over hun licenties en vereisen een kopie van uw recept.

4 Plaats uw bestelling bij de online apotheek van uw keuze. Zij zullen een kopie van uw recept nodig en kunnen de gegevens van uw arts om te controleren of uw recept is legitiem te vragen. Een andere optie is voor u te hebben de apotheek bellen met het kantoor van uw arts, of u kunt uw arts kantoor de oproep van de apotheek, om het recept te verwerken.

Hints

  • Niet kopen Retin-A bij een online apotheek die geen recept nodig heeft. Dergelijke apotheken worden geen licentie en je hebt geen manier om te garanderen dat u het juiste product.