Hoe te Bereken uw Basal Rate Met het OmniPod

Het OmniPod is een continu insulinetoedieningssysteem of insulinepomp. OmniPod wordt geproduceerd door Insulet. Het OmniPod is een kleine, pod-vormig apparaat dat rechtstreeks hecht aan uw huid met een lijm patch. Hierdoor kunt u uw basale insuline dosering en de maaltijd bedragen beheren via de elektronische Personal Diabetes Manager. Zodra u uw basale snelheid te berekenen, wordt de dosering opgeslagen in de Personal Diabetes Manager die insulinetoediening de pod's controleert. Raadpleeg uw diabetes specialist of zorg team om uw insulinetoediening aan te passen aan het beste past bij uw behoeften.

instructies

1 Blijf op de hoogte van elke eenheid insuline u over een 7-daagse overspanning duren voordat de overgang naar uw OmniPod. Noteer elke dosis van insuline op een vel papier.

2 Voeg de doses zijn aan het eind van 7 dagen om de totale eenheden insuline nam in de loop van de week te verkrijgen. Verdeel het totaal van 7 tot en met de gemiddelde hoeveelheid insuline per dag te krijgen. Bijvoorbeeld, als u 20 eenheden langwerkende insuline per dag plus drie snelwerkende maaltijd doses van elk 4 units te nemen, en dit elke dag consistent blijft, krijgt u een gemiddelde dagelijkse insulinebehoefte van 32 eenheden.

3 Verdeel uw totale behoefte aan insuline in de helft. Het OmniPod levert de helft van uw dagelijkse insuline nodig hebt in een basale hoeveelheid gedurende de dag. De andere helft is gereserveerd voor uw maaltijd doses aan de koolhydraten beheren in uw maaltijd.

4 Controleer uw bloedsuikerspiegel regelmatig lezingen tijdens het gebruik van het OmniPod. Praat met uw arts over het aanpassen van uw basale snelheid als u merkt dat uw bloedsuikerspiegel is herhaaldelijk hoger is dan uw streefwaarden, met name in tijden van tijd wanneer u niet hebben gegeten.