Hoe te bereiden voor een soortelijk gewicht Test in Wrestling

Hoe te bereiden voor een soortelijk gewicht Test in Wrestling


Weight-snijden is een gangbare praktijk in het worstelen. Weight-cutting is het proces een atleet gaat door middel van door hemzelf dehydrateren in wegen op of beneden zijn verplicht limiet bij de weging in, zodat hij kan dan opnieuw te hydrateren en krijgen zo veel gewicht zo mogelijk voorafgaand aan de wedstrijd. Dit wordt gedaan door de waarneming dat hoe groter het voordeel sporter moet concurreren. Uitdroging kan ernstige gevolgen voor de gezondheid hebben wanneer verkeerd gedaan, dus staten gebruiken soortelijk gewicht urinetests op een school niveau om ervoor te zorgen dat atleten niet te veel dehydrateren. Voorbereiding op een soortelijk gewicht test is eenvoudig.

instructies

1 Drink water. Uw ernst van urine quotiënt moet gelijk aan of kleiner dan 1,025, dat is de standaard set dat betekent dat u goed gehydrateerd te zijn. Als u niet goed gehydrateerd wanneer de test wordt genomen, moet u opnieuw te testen in 24 uur en kan niet een minimum gewichtsklasse worden toegewezen totdat de test is geslaagd. Acht glazen water op 8 ounces per stuk per dag zou moeten volstaan.

2 Vermijd frisdrank, koffie of thee ten minste twee dagen voor uw test. Dit zijn diuretica die meer urineren en bijdragen aan uitdroging.

3 Eet fruit en groenten de ochtend van de test. Ze bevatten van nature water.

4 Rusten op de dag van de test voor de test. Als je op voorhand te trainen, kun je jezelf uitdrogen voor de test.

Hints

  • Urineren wanneer u maar wilt en niet proberen om het te houden totdat u de test. Dit kan uw prostaat beschadigen en leiden tot onjuiste testresultaten.