Hoe te Benen Met Pilates Tone

Pilates is een populaire workout routine voor gebruik in gericht op een specifieke spiergroep. De bijbehorende oefeningen impliceren uitvoeren langzame, gecontroleerde bewegingen en houdt de positie waar de spier meest gecontracteerd om de intensiteit van elke training maximaliseren. Er zijn een aantal Pilates oefeningen die kunnen worden gebruikt, zowel thuis als op de sportschool om je benen toon.

instructies

1 Vergeet niet dat bij het doen van Pilates, minder is meestal meer in termen van het aantal herhalingen je doet in elke oefening. Het is vaak beter om te gaan in een traag tempo en doen minder herhalingen omdat je in staat om zich te concentreren op het doen van intense en zorgvuldige bewegingen zullen zijn. Probeer te voorkomen dat rust tussen herhalingen, het doen van ongeveer twintig alvorens te stoppen.

2 Gebruik Pilates om je innerlijke dij spieren door het doen van dijbeen been liften, terwijl liggend op de rechterkant met je lichaam in een rechte lijn. Plaats je linkerbeen op de top van je rechterbeen en til je rechterbeen van de vloer terwijl u op uw linkerenkel. Houd deze positie een paar seconden en het uitvoeren van ongeveer tien herhalingen op elk been.

3 De toon van de adductoren in je heupen door het doen van buitenkant van de dij been liften met elk been. Ga liggen op een oefening mat aan uw linkerkant met je benen gebogen in een rechte hoek en je rechterarm op de vloer voor je voor ondersteuning. Til je rechterbeen in de lucht, totdat je voelt dat de spieren te scherpen, houdt die positie dan het verlagen van het terug naar de ruststand en herhaal ongeveer tien keer voor elk been.

4 Heeft lunges als onderdeel van uw Pilates workout op uw hamstrings en quadriceps toon, het herhalen tien keer afwisselend elk been. Sta met je voeten bij elkaar voordat het nemen van een grote stap voorwaarts met een been, terwijl het buigen van die knie en het verlagen van uw lichaam naar de vloer. Laat uw andere knie bijna de grond raken terwijl je je rug zo recht mogelijk en dan terug naar de uitgangspositie door te drukken terug op het gestrekte been.

5 Voer Pilates kraakpanden als een andere methode om uw hamstrings en quadriceps toon. Sta met de benen op schouderbreedte uit elkaar en je armen over je borst of met je handen op je heupen, afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur. Langzaam lager je lichaam als je gaat zitten in een stoel, het houden van uw knieën parallel aan de rand van je tenen, dan langzaam staan ​​een back-up en herhaal ongeveer tien keer.

Hints

  • Probeer je buikspieren bezig te allen tijde te houden door zich te concentreren op de sensatie van trekken ze in de richting van uw wervelkolom. Dit helpt om je buikspieren te oefenen terwijl het nemen van druk op je onderrug.