Hoe te beheren ADHD bij kinderen met een dieet

Hoe te beheren ADHD bij kinderen met een dieet


ADHD (Attention-Deficit Hyperactivity Disorder) is een toenemend probleem onder kinderen en onderzoek heeft aangetoond links naar voeding en voedingstekorten als een mogelijke oorzaak. Dieetveranderingen een enorme impact hebben op hoe ons lichaam en hersenen functie en is een essentieel onderdeel van de normale, gezonde ontwikkeling van kinderen.

instructies

1 Start verse, letterlijk. Bevrijd uw pantry en koelkast van alle verwerkt en geraffineerde voedingsmiddelen. Onlangs heeft de McCann studie toonde de gemeenschappelijke additief natriumbenzoaat tot hyperactiviteit niet alleen bij kinderen met ADHD, maar 'normale' kinderen veroorzaken ook. Ook deze studie bleek kunstmatige voedsel kleuring ook hyperactiviteit veroorzaken bij kinderen. (The Lancet 6 september 2007)

2 drastische vermindering van de hoeveelheid geraffineerde en natuurlijke suikers. Pieken in de bloedglucose, vooral bij kinderen met ADD, leiden tot een algehele onoplettendheid bij het insulineniveau dalen. Vruchtensappen, frisdrank, ontbijtgranen voor de kinderen, meel, witte rijst, aardappelen en snoep moeten worden vermeden.

3 Elimineer verzadigde en gehydrogeneerde vetten. Niveaus van ongezonde vetten (omega 6-vetzuren) gevonden in veel grotere hoeveelheden bij kinderen met ADD / ADHD en depressie. Simpele veranderingen, zoals het vervangen van maïsolie met olijfolie thuis kan een grote impact hebben.

4 Kies een multivitamine met DHA (docosahexaeenzuur) of vraag uw kinderarts om een recept voor een. DHA is het hoofdbestanddeel van de ontwikkeling hersenweefsel en kinderen met ADHD hebben aanzienlijke vetzuurdeficiëntie getoond.

5 voedingsmiddelen en supplementen met omega-3 vetzuren toevoegen. Verschillende soorten vis, lijnzaadolie en visolie kan sterk verbeteren van de hersenfunctie. Een tekort aan Omega 3's blijkt te zijn de grootste gemeenschappelijke schakel bij kinderen met ADHD en zal samenwerken met DHA om gebrek te verhelpen.

6 Vervang de zeer non-nutritionele cafetaria schoolmaaltijden met zak lunches. Onder andere een mager eiwit als een kalkoen volkoren wrap, een stuk fruit, en een fles water of magere melk.

7 Zorg voor 2-3 gezonde snacks voor uw kind om te eten tijdens de dag. Kleine, frequente maaltijden kan de bloedsuikerspiegel te houden, toenemende concentratie. Gezonde parcours mix met noten en gedroogde bessen, noten boter en peren, een banaan, hardgekookte eieren, pompoenpitten, laag vetgehalte tonijnsalade, groenten en vetarme dressing maken allemaal voor de grote snacks.

8 Elimineer gluten. Gluten is een eiwit gevonden in tarwe, rogge en gerst. Een array van leerproblemen, vooral ADHD, zijn gekoppeld aan gevoeligheid en intolerantie gluten. Dit is de moeilijkste dieetverandering te maken en kan het laatst worden gedaan. Probeer na een coeliakiepatiënt dieet gedurende 3 weken. Als er geen gedragsverandering, gluten is niet de dader.

Hints

  • Maak de leerkracht van uw kind op de hoogte van uw plannen om uw kind te behandelen. Kunnen zij in staat om een ​​gebied en tijden voor uw kind om snack, nemen test, of suggereren andere veranderingen die moeten worden gemaakt.
  • Voorbeelden van granen die geen gluten hebben onder andere wilde rijst, maïs, boekweit, gierst, amarant, quinoa, teff, haver, sojabonen en zonnebloempitten.
  • Dieetveranderingen zijn geen vervanging voor medicatie.
  • Vis wordt vaak verontreinigd met kwik, een neurotoxine. Neem contact op met de FDA en CDC vaak voor adviesdiensten op visconsumptie.
  • Supplementen kunnen ook kwik of andere gevaarlijke stoffen bevatten. Vraag uw kinderarts voor aanbevelingen merk.