Hoe te behandelen Tennis Elbow Pain Met behulp van Ginger

Tenniselleboog is een chronische pijn aandoening in de buitenlucht bovenste elleboog. Het is een overmatige schade die scheuren in de spieren en pezen en zwelling veroorzaakt. Alternatieve geneeswijzen remedies beweren dat de pijnstillende eigenschappen van de gemberplant de pijn van tenniselleboog kan verminderen. Bovendien zijn deze alternatieve theorieƫn dat gember kan helpen om de zwelling verminderen en antibacteriƫle eigenschappen die snellere genezing bevorderen. U kunt gember zowel lokaal of oraal te gebruiken om uw tenniselleboog te helpen.

instructies

Hoe te behandelen Tennis Elbow Pain Met behulp van Ginger Topisch

1 Breng gember olie tot een handdoek. U kunt gember etherische olie te gebruiken of u kunt uw eigen gember pasta te maken door het breken van gemberwortel in de vijzel met de stamper, die op de handdoek in plaats van de olie zou worden geplaatst.

2 Verhit de handdoek in de magnetron. U hoeft niet deze te warm, alleen warm zijn; 15 seconden moeten volstaan.

3 Wikkel de handdoek om je elleboog, zorg ervoor dat de olie of gember wordt de huid aan te raken.

4 Herhaal dit indien nodig, die zo vaak als elke zes uur kan zijn.

Hoe te behandelen Tennis Elbow Pain Met behulp van Ginger - Oraal

5 water toe aan een kopje koffie en kook in de magnetron. Het moet ongeveer 90 seconden aan de kook, afhankelijk van uw magnetron. (Een magnetron wordt vermeld voor het gemak, maar je kunt een methode van kokend water, zoals een theepot of pot op het fornuis te gebruiken.)

6 Voeg de gember thee om het water te steil voor een minuut. U kunt een voorverpakte gemberthee gebruiken of maak je eigen met gemalen gember en kaneel.

7 Drink de thee.

Hints

  • Home remedies zoals het gebruik van gember voor de behandeling van tenniselleboog niet worden onderbouwd door klinische studies. Praat met uw arts over medische behandelprogramma's als je gember remedie geen symptomen heeft te verlichten.