Hoe te behandelen Tennis Elbow at Home

Hoe te behandelen Tennis Elbow at Home


Laterale epicondylitis, informeel tenniselleboog genoemd, treedt op wanneer de spieren en pezen aan de buitenzijde van de elleboog onderworpen aan RSI of overmatig. Volgens het National Institute of Health Medline Plus, wanneer de spieren over en weer worden gebruikt, kleine scheurtjes ontwikkelen in de pees. De pijnlijke aandoening is niet alleen verbannen naar racketsporten spelers, zoals loodgieters, schilders, koks en slagers getroffen met repetitieve verdraaien van de pols kan worden. Er zijn een aantal pijnstillende oefeningen die je thuis kunt uitvoeren voor de behandeling van een tenniselleboog, als je niet in staat om een ​​arts te zien zijn.

instructies

1 Stop deelnemen aan de activiteit die wordt veroorzaakt tenniselleboog voor enkele weken, om je arm voldoende rust te geven. Ice elleboog twee of drie keer per dag, en neem een ​​anti-inflammatoire geneesmiddelen, zoals aspirine, ibuprofen of naproxen. Lees het etiket van de fabrikant van geneesmiddelen om de dosering te bepalen.

2 Draag een brace gecentreerd op de rug van je onderarm, om pijn te verminderen en de rest van de spieren en pezen.

3 Plaats een rubberen band om alle vijf de vingertoppen van de arm met een tenniselleboog. Spreid je vingers 25 keer, en herhaal de oefening drie keer. Als u meer weerstand nodig, voeg een tweede rubberen band of gebruik een dikkere.

4 Houd een rubberen bal of een tennisbal in de palm van je hand. Knijp de bal 25 keer, en herhaal de oefening drie keer. Als u nog meer pijn met behulp van een bal, kunt u een spons of stuk schuim te gebruiken.

5 Masseer de pijnlijke gebied van uw elleboog met een ijsblokje vijf minuten na het sporten.