Hoe te behandelen Roos in Color-Treated Hair

Hoe te behandelen Roos in Color-Treated Hair

Chronische jeuk, schilfering en roodheid zijn gezamenlijk bekend als roos. Hoewel het pijnlijk kan zijn, deze huidaandoening is niet serieus. Behandeling van dergelijke aandoeningen kan moeilijk zijn, maar er zijn tal van mogelijkheden om uit te kiezen. Gekleurd haar kan vervagen of bloeden met het gebruik van de vele commerciële roos producten. Sommige natuurlijke producten zijn milder en laat de kleurbehandeling intact maar toch de symptomen van roos te verlichten.

Stap 1

Bevochtig je haar en hoofdhuid. Met behulp van een watje of borstel, breng een ruime hoeveelheid tea tree olie op de hoofdhuid en wortels van het haar. Niet zozeer dat de olie druipt af van je hoofd toe te passen. Lift delen van lang of dik haar om een ​​ruime toegang tot alle gebieden die getroffen zijn door roos mogelijk te maken.

Stap 2

Plaats een douche-cap over het hoofd. Laat de behandeling die voor 30 minuten of een nacht indien mogelijk.

Stap 3

Shampoo het haar in de ochtend met een mild reinigingsmiddel. Zorg ervoor dat de hoofdhuid zachtjes masseren maar je nagels niet te gebruiken. Breken van de huid of irritatie van de hoofdhuid zal verder alleen de symptomen van roos te verlengen. Spoel de shampoo uit het haar.

stap 4

Breng een hydraterende of milde aandoening aan het haar. Zorg ervoor dat het product goed te spoelen, aanhechtingen van de producten kan het schilferen verergeren.

stap 5

Droog en stijl haar zoals je normaal zou doen. Probeer om producten vol met parfum of alcohol te vermijden, omdat deze zijn irriterend voor de hoofdhuid.

Wat je nodig hebt

  • Tea tree olie
  • Watje of borstel
  • Douchekop
  • milde shampoo
  • Conditioner