Hoe te behandelen natuurlijk Diverticulitis Symptomen

Hoe te behandelen natuurlijk Diverticulitis Symptomen


Diverticulitis veroorzaakt een grote hoeveelheid pijn in de intestinale gebied en kan gepaard gaan met anale bloeden, krampen, constipatie, gas en misselijkheid. Diverticulitis wordt veroorzaakt wanneer onverteerd voedsel niet door het spijsverteringsstelsel bewogen tijdig. De onverteerd voedsel zit in de darmen en begint de diverticula irriteren, waardoor ze ontstoken. Gelukkig kan diverticulitis symptomen sterk worden verminderd of geëlimineerd met een paar dieet veranderingen.

instructies

1 Begin met een dieet dat rijk aan vezels. Vezels spijsvertering en voorkomt de opbouw van onverteerd voedsel, die ontsteking van de diverticula veroorzaken. Probeer ten minste 30 gram vezels te nemen in uw dagelijkse voeding.

2 Eet biologische groenten en fruit die rijk zijn aan vezels om diverticulitis symptomen te verminderen zijn. Biologische producten is vrij van chemicaliën en pesticiden, die kan irriteren en verergeren diverticulitis. Zaden, moertjes en selderij stengel kan niet gemakkelijk worden verteerd en moet worden vermeden door mensen met diverticulitis.

3 consumeren van grote hoeveelheden water gedurende de dag. Het houden van jezelf gehydrateerd helpt uw ​​lichaam verteren van voedsel beter en werkt om uw systeem te reinigen. U moet ten minste 8 glazen water te drinken gedurende de dag.

4 Naleven van een regelmatige lichaamsbeweging routine. Doen ten minste 25 minuten lichaamsbeweging per dag spijsvertering en de symptomen van diverticulitis verminderen. Burning energie geeft het lichaam om het voedsel erin opgeslagen voor de energie en vermindert de hoeveelheid onverteerd voedsel zit in de darmen.

5 Gebruik een klysma om de darmen te wissen. Onverteerd voedsel kunnen de darmen verstoppen en veroorzaken een grote hoeveelheid pijn. Met behulp van een over-the-counter klysma kan helpen duidelijk de blokkade en de druk vrij te geven waardoor het ongemak.

Hints

  • Lijnzaadolie en visolie te helpen om te helpen bij de spijsvertering.
  • Vermijd het eten van kruidig ​​voedsel.