Hoe te behandelen Mouse Elbow

Hoe te behandelen Mouse Elbow


We hebben allemaal gehoord van de tenniselleboog, maar vandaag de dag veel mensen last van de muis elleboog. Het herhaald gebruik van een computermuis veroorzaakt dit ailment.Hours gewerkt muis kan slijtage van de pezen in de pols, onderarm en elleboog, resulterend in muizen elleboog. Hier ziet u hoe u deze hedendaagse ziekte te behandelen.

instructies

1 Breng ijs aan de elleboog om de ontsteking te verminderen en de pijn te verlichten. Breng het twee tot drie keer per dag gedurende 20 minuten elke toepassing.

2 Neem ontstekingsremmende geneesmiddelen zoals ibuprofen enkele dagen. Volg de aanwijzingen van de fabrikant op het etiket bij het nemen van over-the-counter medicatie.

3 Draag een riem of ondersteuning vaak gebruikt voor de behandeling van een tenniselleboog aan de elleboog rusten totdat de pijn en stijfheid verdwijnen.

4 Span de spieren van de onderarm te helpen ontspannen de elleboog. Stretching en versterken van de spieren die ondersteuning bieden en het werk van de elleboog kunnen behandelen en te voorkomen dat de muis elleboog.

5 Rest. Neem een ​​pauze van de computermuis voor een paar dagen. Dit stopt de elleboog van het krijgen verergerd en geeft het een kans om te genezen. Anders kan het probleem verergeren.

Hints

  • Voorkom muis elleboog door ervoor te zorgen dat uw werkplek is ergonomisch verantwoord. Plaats uw muis op hetzelfde niveau en naast je toetsenbord.
  • Sta niet toe dat de symptomen van de muis elleboog om te blijven hangen. Schade kan verergeren en meer chronisch als je niet behandelen.