Hoe te behandelen Minor Burns at Home

Hoe te behandelen Minor Burns at Home


Wanneer de huid in contact komt met extreem hoge temperaturen komt, kan worden verbrand en beschadigd. Brandwonden worden ingedeeld naar graad. Een eerste graad brandwond is een lichte brandwonden. De huid is pijnlijk en rood en opgezwollen lijken maar geen blaasvorming. Gezien de juiste aandacht, kunnen lichte brandwonden thuis worden behandeld.

instructies

1 Run koel water gedurende een aantal minuten over de verbrande gebied direct na het ongeval om verdere schade aan de huid en de zenuwen te verminderen. Gebruik koud water in plaats van ijs water of ijsblokjes om verdere schade aan de huid te voorkomen.

2 Gebruik een zalf of aloë vera crème op de huid om de branden te kalmeren. Kies een product met een plaatselijke verdoving, zoals lidocaïne of xylocaine om de huid voor verlichting van pijn te verdoven.

3 Neem paracetamol of ibuprofen voor pijn. Volg de aanwijzingen van de fabrikant voor de juiste dosering. Neem contact op met een apotheker of arts over de combinatie van paracetamol of ibuprofen met andere voorgeschreven medicijnen.

4 Controleer de branden gebied op de voet te observeren blaarvorming of breuken in de huid. Breng een antibioticum crème en bedek het gebied met een non-stick pad en wikkel het dan in gaas.

5 Contact opnemen met een huisarts als de pijn aanhoudt of als blaarvorming optreedt meteen.

6 Laat blaren alleen tenzij ze breken op hun eigen. Reinig het gebied met water en zeep, een antibioticum zalf en bedek met steriel verband. Was uw handen goed voordat de neiging om de blaren gebied.

7 Houd een EHBO-kit handig en goed gevuld met leveringen aan kleine brandwonden te behandelen. Onder meer telefoonnummers om uw huisarts in de EHBO-kit.

Hints

  • Voorkom kleine brandwonden door het bewaken van kinderen nauwlettend in de keuken. Behandel warmteproducerende toestellen, zoals de broodrooster, strijkijzer of kachel, voor kinderen.
  • Leer kinderen hoe en wanneer om 911 te bellen.