Hoe te behandelen Jock Itch Met Home Remedies

Jock itch is een schimmelinfectie die vochtige gebieden van het lichaam, zoals de lies, binnenkant van het dijbeen of de billen beïnvloedt. Behandel jock itch, ook wel bekend als ringworm, thuis met over-the-counter anti schimmel medicijnen of met natuurlijke schimmel vechten oplossingen.

instructies

Over-the-Counter Remedies

1 Aankoop over-the-counter anti-schimmel medicatie die terbinafine, miconazol of clotrimazol bij uw plaatselijke drogist. Kijk voor medicijnen specifiek gemaakt voor de behandeling van jock itch of voetschimmel.

2 Lees alle medicatie instructies. Merk op hoe lang de Tinea cruris medicatie worden gebruikt om effectief te zijn.

3 Was het getroffen gebied met water en zeep. Droog het gebied met een schone handdoek door zachtjes te deppen het gebied. Gebruik een föhn ingesteld op koele naar het getroffen gebied volledig drogen.

4 Breng het antischimmelmiddel voorschrijven zoals beschreven in de instructies. Blijf de medicatie toegepast volgens de instructies op de verpakking, zelfs als de symptomen verdwijnen.

5 Baden dagelijkse en verander je kleding na inspannende activiteit. Was de handdoeken en kleding in warm water. Jock itch is besmettelijk. Houd het getroffen gebied zo schoon en droog mogelijk.

6 Neem contact op met uw arts als de jock itch symptomen verergeren of niet opruimen na gebruik van de over-the-counter medicatie.

Kruiden remedie

7 Aankoop appelazijn of tea tree olie, zowel natuurlijke anti schimmel middelen, bij een lokale supermarkt of natuurlijke voedsel op te slaan.

8 Reinig het getroffen gebied met water en zeep en het gebied volledig drogen.

9 Gebruik een schone katoenen bal naar appelazijn of tea tree olie van toepassing op het getroffen gebied twee keer per dag. Doorgaan met tea tree olie of appelazijn gelden gedurende ten minste vijf dagen nadat de symptomen verdwijnen volledig doden van de jock itch.

10 Pas uw dieet. Elimineer verwerkte suiker uit je dieet. Eet korrels met mate. Eet knoflook en verhoging van de consumptie van voedingsmiddelen die uw immuunsysteem te stimuleren.

11 Draag katoenen kleding of materialen die je huid droog te houden. Verander je kleding vaak en was alle gebruikte handdoeken en kleding in warm water alvorens opnieuw te gebruiken.

12 Neem contact op met uw arts als uw Jock jeuken symptomen verergeren of weer oplaait na een korte periode van tijd.