Hoe te behandelen Ingegroeide teennagels Met Home Remedies

Hoe te behandelen Ingegroeide teennagels Met Home Remedies


Ingegroeide nagel is de meer gebruikelijke term voor de nagel ziekte genaamd ingegroeide nagel. Deze pijnlijke aandoening meestal van invloed op de grote teen aan een of beide zijden van de nagel druk in de aangrenzende huid of het nagelbed leidt tot ontsteking. Tenzij vroege maatregelen en juiste zorg wordt genomen, kan een ingegroeide teennagel leiden tot infecties, waarbij de getroffen teen of de basis van de nagel opzwelt rood, vaak met pus en waterige ontladen bloedrood. Lees verder om te leren hoe je een mild geval van ingegroeide nagel met huismiddeltjes te behandelen.

instructies

Maak de nagel van zijn Embedded Skin

1 Plaats een kleine wig van citroen tegen de teen en zet hem vast met een pleister of een gaasverband. Trek aan een sok om beter te beveiligen de citroen wig.

2 Laat de wig op je teen 's nachts. Dit zal helpen om de huid te verzachten om de spijker los.

3 Til de ingesloten nagel voorzichtig de volgende ochtend. Rol ons een aantal katoen in een sigaar-vorm en plaats deze tussen de nagel en de huid. Verander dit dagelijks totdat de nagel genezen is.

Gebruik Epsom Zouten en Mild antiseptische

4 Giet het warme water in het bekken en los de Epsom zout erin. Week je beïnvloed voet gedurende 15 tot 30 minuten in de warme, zoute water. Dit minimaal twee tot drie keer per dag.

5 Pat de teen droog en houd het zo droog mogelijk de hele dag. Breng wat waterstofperoxide aan de ingegroeide teennagel en de omliggende huid. Waterstofperoxide is een milde antiseptische, geschikt voor kleine infecties. U kunt het vervangen met jodium plaats.

6 Bedek de teen met gaas of verband bacteriën zich verspreidt en aldus het risico van verdere infectie te minimaliseren.

Het voorkomen van Ingegroeide teennagels

7 Vermijd schoenen met hoge hakken, als je schoenen moeten dragen, in het voordeel van lage hakken met bredere, ruimer tips. Draag alleen witte sokken. De kleurstof in gekleurde sokken en dergelijke kunnen lopen en in contact komen met de wond komen, waardoor verdere complicaties.

8 Knip je nagels correct. Knip je teennagels over in plaats van gebogen. U mag de scherpe randen bestand als dat nodig is. Knip niet de nagel korter dan de teen, maar spoelen met het puntje van je tenen. Dit voorkomt dat je teen groeien in de huid zoals uw lichaamsgewicht oefent druk op je voet.

9 Ga op blote voeten, zoveel mogelijk, in plaats van te dragen schoenen of sokken. Dit maakt een vrije stroom van lucht, die zal helpen om bacteriën van verdere groei te houden. Bacteriën stijgt snel in een vochtige en warme omgeving, waardoor het dragen van gesloten schoen op de getroffen teen wordt niet aanbevolen.

Hints

  • Home remedies mag alleen worden gebruikt voor lichte gevallen van ingegroeide nagels. Wanneer de toestand is al ernstig is, moeten professionele behandeling worden gezocht. Meestal, waterige afscheiding en afvoer van bloed en pus oproep voor medische behandeling door een podotherapeut. Wachten veel te lang aan een besmet ingegroeide teennagel professioneel behandeld door een deskundige kan leiden tot gevaarlijke complicaties.