Hoe te behandelen Heat Rash Met Home Remedies

Warmte-uitslag, gekenmerkt door kleine rode bultjes, jeuk en zwelling, een huidaandoening die meestal optreedt tijdens warme zomermaanden. Terwijl de meeste warmte uitslag opruimen binnen 7 dagen, sommige mensen last van het van het veel langer. Overmatig zweten draagt ​​bij aan dit probleem en de daaruit voortvloeiende jeuk kan ellende en opperste ongemak veroorzaken. Relief kan worden gevonden, maar door het gebruik van eenvoudige huismiddeltjes.

instructies

1 Neem maximaal drie koude baden of douches per dag wanneer je warmte-uitslag en de lucht daarna droog je lichaam. Vermijd slathering op vette lotions, omdat ze uw toestand kan verergeren.

2 Combineer een kopje water met een theelepel bakpoeder, en dan genieten van een washandje in. Breng het aan de getroffen gebieden in de hele dag gedurende 10-15 minuten per keer. Dit moet de jeuk geassocieerd met warmte-uitslag te verlichten.

3 In plaats van weg te gooien watermeloen pulp, zet het goed te benutten in het helpen om de behandeling van uw warmte-uitslag. Koel de pulp om ervoor te zorgen dat het lekker koud, en wrijf het op de delen van je lichaam waar de uitslag zich voordoet uw huid af te koelen.

4 Maïzena is een betrouwbare methode voor het behandelen van warmte-uitslag. Combineer het met voldoende water tot een pasta te maken en zet het op het gebied waar je uitslag is uitgebroken en houdt het lang genoeg om te laten drogen. Dompel een handdoek in koud water en veeg de maïzena pasta uit je lichaam.

5 Drink vier glazen limoensap per dag om te helpen zich te ontdoen van uw warmte-uitslag. Als feite, kan dit een goede praktijk om tijdens warme maanden, te voorkomen dat warmte-uitslag optreedt helemaal.

6 Houd een pak ijs beschikbaar hele zomer lang, in het geval van warmte-uitslag. Breng het aan jeukende, gezwollen gebieden van uw huid om de paar uur om dingen af ​​te koelen.

7 Let op wat je draagt. Kleding die te strak en gemaakt van materialen zoals nylon zal je lichaam veroorzaken meer zweten, dat is de belangrijkste reden dat je krijgt warmte-uitslag in de eerste plaats. Het dragen van losse, zal katoenen kleding houden u veel koeler en voorkomen dat uw warmte-uitslag van verslechtering.