Hoe te behandelen Eczeem Problemen

Eczeem is waar de huid, omdat ontstoken een geïrriteerde. Een huidaandoening ook bekend als dermatitis. Eczeem behandeling kan worden gebruikt met huismiddeltjes, of medicijnen voorgeschreven door artsen. Het is vrij gebruikelijk voor zuigelingen eczeem, maar kan deze uit elke leeftijd bewerkstelligen. Eczeem symptomen zijn krassen op de huid, meestal voordat een uitslag toont zelfs. Vaak allergieën kunnen eczeem veroorzaken. Een overactief immuunsysteem kan een oorzaak voor eczeem ook. Soms is het krijgen van een betere voeding en het eten van voedingsmiddelen het bevat vitaminen kan helpen voorkomen dat eczeem. Het is belangrijk om veel water te drinken. Het wegwerken van zout, verzadigde vetten, cafeïne, sigaretten en alcohol kan helpen. Het helpt het eten van veel fruit en voedingsmiddelen die rijk zijn aan antioxidanten.

instructies

1 Houd de huid vochtig. Het nemen van bleekwater baden (1/2 cup), havermout baden (1 kopje blended haver), of het gebruik van Epsom zout (450 g) in de baden kan nuttig zijn manieren om te helpen bij de behandeling van eczeem. Te veel water kan de neiging om een ​​droge huid veroorzaken. Heeft lange baden nemen, maar het houden van de huid vochtig zeker helpt mensen met eczeem.

Bleach is door vele artsen aanbevolen om te gebruiken, specifiek zuigelingen. Bleach kan helpen verminderen jeuk en huiduitslag van eczeem.

Havermout is een effectieve methode om te gebruiken bij het baden. Havermout wordt gezegd om te helpen elimineren de jeuk, en wordt weer aanbevolen baden voor mensen met huidproblemen. Gebruik colloïdale havermout, die wordt geleverd in de vorm van een poeder.

Epsom zout. Een heleboel mensen hebben prachtige effecten met behulp van Epsom zout gehad. Het heeft geen bijwerkingen. De magnesiumsulfaat in Epsom kan helpen verlichten van de pijn en jeuk te verminderen.

2 Gebruik Virgin Coconut Oil bij de behandeling van de behandeling van eczeem. Er is veel moisturizers op de markt die kunnen helpen bij de behandeling van eczeem. Virgin kokosolie is een natuurlijke genezer voor de huid. Het helpt de huid te beschermen en helpt in de huid te voorkomen ontsteking. Solliciteer kokosolie op de huid, na het nemen van een warm bad of douche.

3 Gebruik kurkuma. Kurkuma is een anti-inflammatoire India specerij, die kunnen worden gebruikt om huidproblemen. Het zal de huid te genezen en kan helpen elimineren pijn, samen met jeuk. Maak een kurkuma pasta, door het toepassen van voldoende water tot het denken. Breng aan op de huid. Symptomen moet verdwijnen binnen een maand.

4 Neem contact op met een arts. Mogelijk moet een soort van steroïde crème om te helpen de behandeling van eczeem. In zeer ernstige gevallen de behandeling van eczeem, is een medische behandeling nodig is. Het is goed om contact op te nemen met uw arts, in het bijzonder met baby's die lijden aan eczeem. Minder ernstige gevallen kunnen worden behandeld met huismiddeltjes.