Hoe te behandelen Children's Sunburns

Hoe te behandelen Children's Sunburns


Het is nooit leuk om een ​​zonnebrand te hebben, vooral als je een kind. Velen van ons maken gebruik van beschermende maatregelen om zonnebrand te voorkomen, maar het is niet altijd mogelijk om het volledig te voorkomen, in welk geval moet u weten hoe je zonnebrand kinderen te behandelen. Lees verder om te leren hoe je zonnebrand kinderen te behandelen.

instructies

1 Verwijder uw kind van de zon bij de eerste tekenen van overmatige blootstelling. Bedek zijn huid met loszittende lagen van katoenen kleding als je niet in staat om schaduw te vinden zijn, of wanneer hij moet terugkeren naar de zon.

2 Voer een koele bad voor uw kind om de pijn te verlichten en trek wat warmte uit de huid. Terwijl een douche de meest praktische oplossing kan zijn, kan de spray van het water pijnlijke op de ruwe, strakke huid van een zonnebrand. Onderdompelen in een koele bad met colloïdale havermout of zuiveringszout toegevoegd aan het kan zeer rustgevend zijn.

3 Breng natte doeken of wikkel je kind in een natte handdoek, blad of een overhemd, als u geen directe toegang tot een bad te hebben. Als je op het strand kan het moeilijk zijn om een ​​bad te vinden, maar water en handdoeken zijn er in overvloed.

4 Houd kinderen gehydrateerd. Een zonnebrand gaat vaak gepaard met misselijkheid en hoofdpijn, die beide worden veroorzaakt door de aard van dehydraterende zonnebrand. Zorg ervoor dat kinderen het drinken van voldoende vocht of zich overgeeft aan ijs knalt om vloeistoffen te vervangen. Het verstrekken van een koele en rustige plek om te rusten kan ook helpen verlichten hoofdpijn en braakneigingen.

5 Plaats Calamine lotion of talkpoeder op het getroffen gebied om te helpen absorberen een deel van de warmte.

6 Gebruik een lotion of vochtinbrengende crème die aloë vera bevat na de zonnebrand afkoelt een beetje. De lotion zal niet alleen verzachten de verbrande huid, maar aloë is ook een natuurlijke genezing product dat zwelling en pijn vermindert. Voor extreem pijnlijke zonnebrand, de aankoop en het gebruik van een lotion die ook is voorzien van een plaatselijke verdoving.

7 Geef je kind de kinderen over-the-counter pijnstiller, met behulp van de dosering instructies op de verpakking, om te helpen met de ergste van de pijn.

8 Cover kleine blaren alleen als ze worden gecomprimeerd of gewreven door kleding van het kind. Gebruik een losse gaasverband maar zalf of crème niet eronder passen.

9 Verslag zonnebrand van uw kind bij zijn volgende bezoek met de kinderarts. Zelfs als het was niet ernstig genoeg om te behandelen, is het belangrijk dat de arts heeft een record van blootstelling aan de zon belangrijk genoeg om celschade veroorzaken. Het zal de kinderarts een hoofd om een ​​oogje in het zeil te houden voor nieuwe en ongewone huidletsels geven.

Hints

  • Raadpleeg een arts als zonnebrand uw kind is een diep rode of heeft blaren groter dan de grootte van een dubbeltje. Dit kan een tweedegraads brandwonden die meer zorg nodig heeft dan kan worden geleverd thuis te geven. Ook medische hulp te zoeken als uw kind duizelig of gedesoriënteerd, zoals zij kunnen lijden aan zon vergiftiging in aanvulling op een slechte verbranding door de zon.